Ștefan Bănică va susține primul Concert Extraordinar de Crăciun la Cluj-Napoca

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

„Doar un Crăciun cu tine” va răsuna pe data de 12 decembrie pentru prima dată la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, unde Ștefan Bănică va susține primul Concert Extraordinar de Crăciun în inima Transilvaniei.

La o lună până la concert jumătate din capacitatea evenimentului s-a vândut deja. Mai sunt disponibile 3.000,  preţurile fiind cuprinse între 85 şi 180 de lei.

Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitații-surpriză, baletul și coregrafia, dar mai ales energia impresionantă care cuprinde deopotrivă artiștii, dar și publicul fac din Concertul extraordinar de Crăciun un eveniment unic.

Concertul de la Cluj-Napoca are o dublă semnificaţie. Unul dintre cei mai iubiţi artişti români, Ştefan Bănică aduce pentru prima oară spiritul Crăciunului la Cluj-Napoca, dar sărbătoreşte şi 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun.

„Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc, de la copii și adolescenți până la părinți și bunici! Ce poate fi mai frumos?”, a declarat Ștefan Bănică.

Din 2002 până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori și de spectacole susținute demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant și mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

Biletele la concert pot fi achiziționate aici

 

Postaţi un comentariu