Spaniolii au ajuns la Cluj. Juan Mata „România a avut întotdeauna jucători de valoare”

Jucătorii Spaniei au ajuns vineri seara la Cluj (Foto: Dan Bodea)

În mare secret și departe de ochii jurnaliștilor, echipa națională de fotbal a Spaniei a ajuns la Cluj, în vederea disputării meciului amical cu România, care va avea loc duminică, la ora 21:45, la Cluj-Napoca pe stadionul Cluj Arena.

Spaniolii au aterizat pe Aeroportul Internațional Cluj la ora 20:30, însă nu au vrut să se întâlnească cu presa. Astfel, fotbaliștii naționalei Spaniei au fost luați cu autocarul direct de pe pistă și au fost duși la hotelul la care sunt cazați, unde erau așteptați de câțiva suporteri clujeni. Singurul care a dat autografe a fost mijlocașul ofensiv al lui Chelsea Londra, Juan Mata.

Vlad Pop a primit un utograf de la mijlocașul ofensiv al Spaniei,   Juan Mata (Foto: Dan Bodea)

Vlad Pop a primit un utograf de la mijlocașul ofensiv al Spaniei, Juan Mata (Foto: Dan Bodea)

Într-o serie de interviuri acordate televiziunii oficiale a Federației Române de Fotbal, frf.tv, jucătorii spanioli au vorbit despre acest meci.

„România a avut întotdeauna echipe naționale și jucători de valoare. Toți îi cunoaștem stângul de aur al lui Gică Hagi”, a declarat pentru frf.tv Juan Mata.

„Cred că România are jucători de valoare, joacă pe teren propriu. Românii vor dori să vadă jucând naționala lor împotriva cele mai bune naționale”, a spus Juanfran, jucătorul lui Atletico Madrid.

„Va fi o partidă în care vom încerca să ne impunem stilul de joc. Deși e un amical, noi avem tot timpul în gând victoria”, a mai spus pentr frf.tv fundașul naționalei Spaniei, Cezar Azpilicueta.

Postaţi un comentariu