FOTO Solistul trupei Scooter:„Untold’ Romania, fucking great audience tonight!”

Foto: Dan Bodea

Liderul formației Scooter, de altfel unul dintre veteranii muzicii tehno la nivel mondial,  a făcut un show de senzație în a doua seară a festivalului UNTOLD. La cei 50 de ani ai săi,  H.P. Baxxter a cântat timp de o oră în fața miilor de participanți cele mai cunoscute hituri ale sale, de la Maria (I like it loud), la How much is the fish sau The logical song. La puțin timp după încheierea reprezentației, pe pagina de Facebook a formației și a solistului au apărut și primele imagini din timpul concertului alături de comentariul: „Untold’ Romania, fucking great audience tonight !!!-Untold’ România, ai un public al naibii de grozav”.

 

Mai jos puteți vedea o galerie de imagini din timpul show-ului Scooter:

Cunoscuți pentru hituri precum Runaway (U & I), You sau No Money,   suedezii Christian Karlsson și Linus Eklö, duo-ul care formează proiectul muzical de succes Galantis, au adus vineri la Untold unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale acestei ediții. Timp de o oră și jumătate, cei doi au mixat câteva dintre cele mai actuale hituri internaționale, dar și melodii proprii de pe albumul Pharmacy, lansat în 2015.

Foto: Cristina Beligăr

Foto: Cristina Beligăr

2

Foto: Cristina Beligăr

Foto: Cristina Beligăr

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

După Galantis, a doua noapte la Untold Festival a continuat pe scena principală cu Hardwell și Tujamo.

DSC_0443

Foto: Maria Man

Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an sunt așteptați peste 300.000 de participanți și o creștere de peste 20%, în contexul în care la prima ediție au participat aproximativ 240.000 de oameni în cele patru zile. Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, UNTOLD Festival, a oferit joi, 4 august, în prima seară a evenimentului un show spectaculos în care englezii de la Faithless, olandezul Tiësto și Dimitri Vegas & Like Mike au făcut un spectacol reușit în fața celor peste 70.000 de participanți prezenți pe Cluj Arena. Untold Festival continuă până duminică, 7 august.

Postaţi un comentariu