Smiley, Fun Factory și Bluejays vin weekendul acesta la Târgul de Crăciun

Spiridușii Târgulului de Crăciun îi așteaptă pe toți membrii familionului de vineri, 8 decembrie, până duminică, 10 decembrie, la concertele cu Smiley, Fun Factory, Admiral C4C, Blue Velvet, Bluejays și  DJ Vlad Bretan.

Weekend-ul este deschis vineri de celebra trupă FUN Factory pe care o cunoaștem cu toții din anii 90 și care ne vor aduce celebrele piese „I wanna be with you”, „Celebration” și multe altele.

Program vineri:

17:00 – Concert de colinde: Biserica Evanghelică Lutherană

18:30 – Concert: Admiral C4C

19:30 – Concert: Fun Factory

Crosul lui Moș Crăciun 

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17:00 va avea loc Crosul lui Moș Crăciun.

Crosul se va desfășura în intervalul 17:00 – 18:30, cu pornire din Piața Unirii, iar distanța pe care alergătorii sunt invitați să o parcurgă este de 2,5 km. În taxa de participare de 50 de lei, sportivii vor primi un kit de alergător (asigurat de către sponsori, de la o căsuță special amenajată din Piața Unirii), toți banii din taxa de participare merg către cauza Caravanei cu povești. Ca în fiecare ediție, participanții sunt încurajați să își folosească creativitatea în alegerea costumației, atâta timp cât materialul are culoarea, desigur, roșie. Spunem costumație pentru că aici este poate cel mai prielnic moment în care ne putem costuma jumătate glob-jumătate turtă dulce (de exemplu), fără să dăm nicio explicație. Bineînțeles, cele mai trăsnite costumații vor fi premiate. De altfel, toți finaliștii crosului sunt câștigători, astfel că toată lumea pleacă acasă cu o medalie frumos decorată.

Program sâmbătă:

17:00 –  Crosul lui Moș Crăciun

19:00 – DJ: Vlad Bretan

20:00 – Concert: Smiley

Ziua de duminică, 10 decembrie, reunește și ea toate gusturile familionului la un loc. Așadar, cei mai mici membri vor asculta cu urechile ciulite Poveștile la gura sobei ale celor de la Asociația Urbannect. Seara continuă cu două concerte de jazz interpretate de Blue Velvet și Bluejays.

Program duminică:

18:00 – Asociația Urbannect: Povești la gura sobei

19:00 –  Concert jazz: Blue Velvet

20:00  – Concert jazz: BlueJays

Postaţi un comentariu