UPDATE: Situaţia unităţilor de învăţământ din judeţul Cluj: se deschid două şcoli, alte două îşi suspendă cursurile

UPDATE. Conform Inspectoratului Școlar Județean astăzi, 10 ianuarie 2017, este afectat programul şcolar în șase unităţi de învăţământ. 

„Au fost închise astăzi, integral, unităţile din comunele  Beliş şi Valea Ierii. De asemenea, au fost închise parţial din pricina unor defecţiuni apărute la sistemul de încălzire: Şcoala Luna, Şcoala Gimnazială Lia Manoliu Corneşti, la care s-au adăugat Grădiniţa cu PP Mămăruţa Cluj-Napoca (structura 2) şi Şcoala Gimnazială Cojocna (structura Cara)”, au transmit reprezentanții IȘJ Cluj. 

Cele două unităţi şcolare din comunele Mărişel şi Măguri Răcătău, care au fost astăzi, 9 ianuarie, închise integral, îşi vor primi mâine, 10 ianurie, elevii la cursuri, conform datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean Şcolar Cluj.    

Citiţi şi:Patru școli din judeţul Cluj, închise din cauza temperaturilor scăzute

De asemenea,  defecţiunile apărute la sistemul de încălzire la Grădiniţa Jucu de Mijloc au fost remediate, aşadar, mâine, elevii sunt aşteptaţi la grădiniţă.

În cazul Şcolii Gimnaziale din Luna, unde este afectat parterul clădirii, se lucrează încă pentru remediere, prin urmare vor fi suspendate şi mâine cursurile pentru  elevii din nivelul preşcolar, respectiv clasele de la nivelul pregătitoare până la clasa a III-a.

O situaţie nouă de defecţiune a fost identificată, astăzi, la Şcoala Gimnazială Corneşti, prin urmare cursurile vor fi suspendate acolo marţi, pentru remediere. 

Postaţi un comentariu