FOTO Show incendiar şi răsărit cu Armin van Buuren la Untold Festival

Foto: Dan Bodea

Armin van Buuren, olandezul cunoscut drept cel mai popular DJ din lume, a mixat pe scena principală Untold aproape patru ore în cea de-a treia zi a festivalului.

Petrecerea s-a încheiat în mod oficial după răsăritul soarelui, când artistul a coborât pe gazon, în mijlocul fanilor, unde s-a pozat cu aceştia, luându-şi la revedere.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Conform programului, Armin van Buuren ar fi trebuit să urce pe scenă  la ora 2:00 şi să mixeze două ore, dar programul s-a decalat cu 40 de minute. Cu toate acestea, DJ-ul nu a rămas dator, continuând să mixeze până în jurul orei 7:00.

Alternarea ritmurilor, playlistul ales cu grijă (a inclus şi o piesă în limba română), jocul de lumini şi de lasere,  artificiile, efectele pirotehnice, dar şi intervenţiile live ale DJ au fost ingredintele de bază ale impresionatului show care i-a îndemnat pe cei peste 75.000 de petrecăreţi prezenţi la eveniment să sară şi să danseze până în zori.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Armin şi-a amintit cât de emoţionat a fost anul trecut, în timpul concertului susţinut la Cluj, în cadrul primei ediţii Untold Festival, când la finalul reprezentaţiei le-a mulţumit fanilor cu ochii în lacrimi pentru primirea pe care i-au făcut-o. Acesta a mărturisit că show-ul din Cluj a fost cel mai impresionant eveniment la care a luat parte în 2015. „Vreţi să îl depăşim acum?”, a întrebat DJ-ul.

Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător. Artistul a fost numit numărul unu în prestigiosul DJ MAG Top 100 de 4 ori la rând, aceasta reprezentând o premieră pentru istoria DJ Magazine și o dovadă clară a muncii sale de peste 14 ani în calitate de DJ și producător. Faptul că este recunoscut oficial drept Cel Mai Popular DJ din Lume, este doar una din multele sale realizări, fapt dovedit și de pasiunea lui pentru muncă și nenumăratele ore petrecute în studio pentru a atinge succesul.

Citiţi şi: Armin van Buuren, show incendiar pe Cluj Arena

Postaţi un comentariu