Selfie-oglinda şi vacanţele exotice, vedetele nunţilor din 2017

Foto: Dan Bodea

Pentru al 11-lea an consecutiv, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca găzduiește o nouă ediție a expoziției Nuntă la Palat, eveniment devenit un etalon al industriei nunților în Transilvania.

Ȋn 2017, Nuntă la Palat le-a propus expozanților să aducă ȋn faţa mirilor standuri inspirate din basmele româneşti. Astfel, feeria se traduce prin decoruri de nuntă desprinse din basme precum “Pasărea măiastră” , “Sarea ȋn buchete”, “Palatul de cleştar”.  În premieră pentru Nuntă la Palat, o agenţie de turism vine şi cu pachete exotice pentru luna de miere. Astfel, viitoarelor familii le sunt recomandate excursii în Cuba, Bolivia, Chile sau Vietnam.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Evenimentul Nuntă la Palat se desfășoară între 13 şi 15 ianuarie la  Muzeul de Artă din Cluj.

„Vom sărbători dragostea ȋn dulcele stil românesc – cu flori ȋnmiresmate, veşminte de bal, mâncăruri rafinate, inele cu nestemate, aranjamente strălucitoare, caleşti cu mulţi cai şi muzică fără sfârşit. De exemplu, designerul Ligia Mocan vine la expoziţie cu rochii ce se croiesc dupa cum visează mireasa.  Acestea sunt create din piese individuale, luate separat, dar care ȋmpreună formează un tot unitar. Pantofii sunt şi ei făuriţi după calapodul fiecărei mirese. Pentru confort, o firmă vine chiar cu propunerea de-a realiza pantofi care se mulează perfect pe măsura piciorului, exact ca pantofii de dans. Şi pentru că poveştile se scriu şi ȋn 2017, mirii vor putea aduce la nunta lor oglinda care face selfie-uri. Aceasta este cea mai nouă formă de photobooth, care va ţine invitaţii cu gura până la urechi ȋn timp ce-şi fac poze ȋn oglindă”, se precizează în comunicatul transmis presei de organizatori.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Postaţi un comentariu