Seară fierbinte în centrul Clujului

Trupa Vama a cântat în premieră la Cluj cel mai recent hit al lor, ”Memories Now" / Sursa foto: zileleclujului.ro

Centrul Clujului a fost luat cu asalt de 10.000 de oameni, care s-au adunat, vineri seară, în Piața Unirii pentru a urmări seria de concerte dedicată celei de a doua seri din cadrul ediției 2016 a Zilelor Clujului. Lidia Buble, Hara și Dan Bălan au creat o atmosferă impresionantă și au cântat alături de fanii lor din Ardeal hiturile care i-au consacrat. Vama a încheiat spectaculos seara.

Lidia Buble a fost primul nume sonor care a urcat pe scena din Piața Unirii, iar clujenii și nu numai au cântat împreună cu artista cele mai cunoscute piese ale ei. Cei mai norocoși s-au ales și cu un selfie, sau cu un autograf. Lidia a anunțat pe scena de la Cluj că le pregătește și o surpriză fanilor, care va fi făcută public în curând. Cei de la Hara s-au simțit ca acasă pe scenă. Trupa a fost înființată chiar la Cluj, iar artiștii nu au uitat de unde au plecat.

„Ne-am întors acasă. Atât e de spus și să știi că e un moment emoționant. Întotdeauna ai emoții când cânți în fața prietenilor apropiați. Și Clujul, ca de obicei, a fost minunat”, a spus Flavius Buzilă, solistul trupei Hara. A urmat Dan Bălan, fostul component al trupei O-Zone. Bălan a cântat câteva dintre piesele celebrei formații de la începutul anilor 2000. Revenit în România după o pauză de trei ani de zile, artistul din Republica Moldova a recunoscut că-i era dor de căldura fanilor din țara noastră.

„În străinătate mi se cere foarte mult să cânt piesele care m-au făcut cunoscut, alături de O-Zone. Și la această oră piesele acelea să ascultă și se vând incredibil. Aici însă, e cu totul altceva să le cânți. Aici e România și toți fanii cunosc acele piese, a fost minunat să le cântăm împreună”, a spus Dan Bălan. Seara s-a încheiat cu trupa Vama. Ca de obicei, solistul Tudor Chirilă le-a aprins imaginația domnișoarelor. Pe scena din Cluj-Napoca, Vama a cântat, vineri seara, în premieră piesa Memories Now.

Postaţi un comentariu