Se redeschide sediul Băncii Transilvania din Polus (P)

Sediul Băncii Transilvania din complexul comercial Polus a fost modernizat, iar suprafața acestuia a fost extinsă. Agenția face acum parte din conceptul BT Mall Banking, care înseamnă design modern, servicii de tip self banking, oferte exclusive şi tehnologie de ultimă generație.

În urma modernizării, clienții vor beneficia de servicii de tip self-banking: automat multifuncțional, cu ajutorul căruia se pot realiza o serie de operațiuni bancare (depuneri de numerar, retrageri în lei şi valută pentru persoane fizice, transfer de bani Western Union şi plata utilităților, schimb valutar, depuneri de numerar pentru persoane juridice şi transfer de bani între conturi),  ecran touch screen, care permite accesarea simulatorului de credite BT, aplicarea online la produsele şi serviciile Băncii Transilvania, accesarea platformei digitale „Întreb Banca Transilvania”, precum şi a informațiilor despre cursul valutar sau despre sucursalele şi agențiile BT.

Programul de funcționare este zilnic între orele 10:00 – 19:00.

În Cluj-Napoca, BT are 210.000 de clienți şi peste 40 de sedii, printre care Sediul Central, dar şi locații dedicate clienților de Private Banking şi medicilor.

Postaţi un comentariu