Se modernizează drumul judeţean Băişoara – Valea Ierii

Campania de lucrări care vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului Cluj continuă, în prezent fiind în plină derulare lucrările de reabilitare şi modernizare a DJ 107N Băişoara – Valea Ierii.

„Reabilitarea acestui drum judeţean are o importanţă deosebită pentru economia întregului judeţ întrucât acesta are rolul de a contribui la o mult mai bună punere în valoare a unei zone cu un potenţial turistic imens. Cu atât mai îmbucurător e faptul că vorbim despre lucrări în profunzime, nu doar de întreţinere, ci de reabilitare şi modernizare a drumului, aspect care va contribui la o mai mare durabilitate a acestora şi la creşterea gradului de atractivitate a zonei” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările de modernizare constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură.

Urmare a deblocării situaţiei lucrărilor/plăţilor aferente Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare a trei drumuri judeţene, respectiv  DJ 107N Băişoara – Valea Ierii, DJ 108C Mănăstireni – Călata  şi DJ 109B Fundătura – Corneşti.

 

Postaţi un comentariu