Se modernizează drumul județean 107R Muntele Băişorii – Buscat

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Drumul județean 107R, sectorul cuprins între Muntele Băișorii – Buscat – Muntele Mare, respectiv între km 47+350 și km 58+650 va fi modernizat. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, a semnat astăzi autorizația de construire pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.
Lucrările vor consta în realizarea de fundații, podețe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic și a stratului de uzură.
”Reabilitarea acestui sector de drum judeţean, îndelung aşteptată, are o importanță deosebită întrucât în acest fel vom contribui la o mult mai bună punere în valoare a potenţialului turistic extrem de ridicat al acestei întregi zone, fapt ce va genera beneficii multiple atât pentru comunităţile locale cât şi pentru economia întregului judeţ”, a declarat Alin Tișe.
De aseme4nea, Consiliul Judeţean Cluj anunţă că în perioada imediat următoare va începe şi  executarea lucrărilor de întreținere curentă a drumului județean 107R, sectorul Băișoara -Muntele Băișorii – Stațiunea Muntele Băișorii.

Postaţi un comentariu