Se mai împart 3 milioane de lei pentru proiectele culturale ale ONG-urilor

Primăria Cluj| Foto: Dan Bodea

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă etapa a doua de acordare de finanţări  nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte şi acţiuni culturale, în anul fiscal 2016- etapa a II-a.

Suma care este disponibilă în această etapă este de 3 milioane de lei şi se va acorda pentru proiecte culturale, artistice, educaţionale, realizate de către fundaţii sau asociaţii întemeiate în baza OG 26/2000, în parteneriat cu instituţii publice de cultură şi/sau de învăţământ, având sediul în municipiul Cluj-Napoca; proiecte de tineret; proiecte culturale regionale şi roiecte culturale locale.

De asemenea, 400.000 de lei sunt disponibili pentru proiecte cu caracter social.

Depunerea proiectelor de finanţare nerambursabilă se face în perioada 17 martie 2016- 15 aprilie 2016, la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în dublu exemplar şi CD. Data limită de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă este 15 aprilie 2016, ora 16.30. Dosarele depuse după data menţionată mai sus nu vor fi eligibile. De asemenea, nu se vor accepta completări la dosarele proiectelor depuse. Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se va efectua de către Comisia de analiză și selecție a proiectelor în perioada 16 aprilie până în 3 mai 2016.

Detalii suplimentare privind procedura de acordare a finantarilor pot fi consultate pe site-ul primăriei la secţiunea anunţuri.

Postaţi un comentariu