Se intervine pe mai multe drumuri județene pentru combaterea poleiului

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic că, în cursul dimineţii, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, mai ales în cursul nopţii, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei. În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 7 februarie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 27 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 – zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 9 utilaje, fiind folosită pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului o cantitate de 9 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră, se efectuează revizii pe 10 drumuri judeţene, cu 3 utilaje.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 – zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit (inclusiv revizii) pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj. În cursul acestei dimineţi, pe raza Lotului 2 se acţiona pe 10 drumuri judeţene, cu 5 utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Postaţi un comentariu