Se caută cel mai bun tânăr jurnalist din România!

Fundația Freedom House România organizează ediția aniversară a Concursului Național „Tânărul Jurnalist al Anului”.

„Aniversăm 20 de ani – o vârstă rotundă, primii laureați fiind desemnați în 1998 – și 18 ediții desfășurate. Concursul a ajuns astfel la vârsta maturității, venind cu obișnuitele premii de 1.000 de euro acordate tinerilor jurnaliști de presă scrisă și online, sub 35 ani, viitoare modele și mentori în meserie”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor,

Tinerii jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani sunt așteptați să se înscrie cu articole din domeniile Actualitate internă, Economic și Justiție, publicate în perioada 1 septembrie 2017 – 31 octombrie 2018. Pentru fiecare dintre cele patru secțiuni, tinerii jurnaliști pot înscrie în competiție maximum două articole, care să nu mai fi fost înscrise în alte concursuri. Data limită: 20 noiembrie 2018.

Pentru fiecare secțiune în parte va fi desemnat cel mai promițător tânăr jurnalist care a publicat articole relevante pentru domeniile propuse.

Pe site-ul dedicat concursului, www.tja.ro, găsiți regulamentul complet de participare și toate informațiile necesare înscrierii. Selecția articolelor va fi făcută de personalități ale mass-media românești, iar câștigătorul fiecărei secțiuni va primi un premiu în valoare de 1000 de euro.

Anul acesta, concursul „Tânărul Jurnalist al Anului” este realizat alături de partenerii Alexandrion Grup România și E.ON România.

Formatul concursului – secțiuni care acoperă domenii variate – este gândit în vederea specializării și profesionalizării jurnaliștilor, fiind actualizat anual, în concordanță cu dinamica practicii jurnalistice.

Ediția din acest an se desfășoară cu sprijinul I’m Possible Media și al partenerilor media: PressHub.ro, BRAT, HotNews.ro, Agerpres, RFI România, Ziare.com, Pagina de Media, Banatul Azi, Revista 22, Ziarul de Iași, Viața Liberă, InRoman, Info Sud-Est, Vrancea 24.

Postaţi un comentariu