Școala britanică de business, EMBA University of Hull caută studenți

Au început înscrierile pentru EMBA-ul britanic din Cluj-Napoca. Cei care doresc să studieze la EMBA University of Hull trebuie să se înscrie până în data de 17 februarie, urmând ca la finalul lunii să înceapă cursurile.

Școala de business se desfăşoară pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc în Marea Britanie. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.

University of Hull este în top 200 cele mai importante universități din lume, conform Times Higher Education.

Citiți și: Şcoala de business britanică, EMBA University of Hull, își deschide porțile la Cluj-Napoca. Diplomele vor fi recunoscute pe plan european

„Programul Hull University are reputația de a fi un mediu propice pentru ca profesioniştii în afaceri să crească. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie în Cluj-Napoca. Vă aşeptăm pe toți cei care doriți să faceți un pas decisiv în carieră şi în dezvoltarea calităților antreprenoriale”, a declarat dr. Andrew Taylor, director al programului EMBA.

Cerințe pentru înscriere şi admitere la EMBA University of Hull

Pentru înscrierea la EMBA University of Hull este necesară îndeplinirea următoarelor cerinţe:

  • minim trei ani de experienţă;
  • rezultate foarte bune la licenţă;
  • atestat de limba engleză, susţinut la Centrul Lingua sau atestat de limba engleză IELTS.

Pentru înscrierea la EMBA University of Hull, cerința este trimiterea următoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro, iar 0 etapă ulterioară este interviul:

  • formular de înscriere, semnat şi scanat, care se găseşte pe siteul EMBA/Admitere (ubbee.ro);
  • două recomandări;
  • CV;
  • atestatul/certificatul de limba engleză;
  • un eseu care să cuprindă, în 200 de cuvinte, detalii despre aşteptările de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA University of Hull şi cele ale alegerii şcolii de business 100% britanice.

Cei admişi până acum în a doua generație de cursanți la EMBA University of Hull lucrează în inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, telecomunicații, etc., iar media de vârstă este de 34 de ani.

Experienţă 100% britanică în Cluj-Napoca

Cursurile EMBA University of Hull sunt susţinute de profesori de la University of Hull şi sunt organizate la Universitatea Babeş-Bolyai. Curricula, materialul didactic, stilul de predare şi de examinare sunt ale şcolilor de business University of Hull, model experimentat cu suscces pe parcursul a 20 de ani şi pe alte piețe: în Europa, respectiv  în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman.

Primele cursuri la EMBA University of Hull au început în februarie 2015. Programul a fost lansat prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi ai celui de business, Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup.

Postaţi un comentariu