Satul Boju va fi racordat la reţeaua de apă potabilă

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Compania de Apă Someș S.A. va începe în perioada următoare lucrările de alimentare cu apă în satul Boju, comuna Cojocna, județul Cluj. Lucrările, în valoare totală de 1.856.995 lei, se vor desfășura pe o durată de maximum 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. 

Localitatea Boju deține în prezent un sistem local de alimentare cu apă care asigură necesarul de apă doar pentru o parte dintre locuitori. „Mă bucur să pot anunța locuitorii acestei localități din proximitatea municipiului reședință de județ că apa potabilă nu va mai fi în curând o problemă. Desigur, obiectivul nostru este acela de extindere continuă a rețelelor, astfel încât nu peste mult timp să nu mai existe nicio localitate clujeană care să nu beneficieze de rețea de alimentare cu apă potabilă”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Tișe.

Noul sistem de alimentare cu apă din satul Boju va fi astfel prevăzut și dimensionat încât să asigure distribuirea apei potabile la toți locuitorii. Sistemul va include o conductă de transport a apei între localitățile Pata și Boju în lungime totală de 2.930 metri, un rezervor de înmagazinare nou care va prelua apa transportată cu un volum maxim de 100 de mc, dimensionat corespunzător și amplasat la o cotă care să permită alimentarea gravitațională cu apă a tuturor consumatorilor, o rețea de distribuție către consumatorii finali în lungime totală de 5.392 metri și o stație de pompare.

            

Postaţi un comentariu