Santorini și Bodrum printre cele 10 destinații de vacanță disponibile de pe Aeroportul Cluj

Foto: arhivă

Cei care vor să plece vara aceasta cu avionul în vacanță au la dispoziție 10 destinații turistice disponibile de pe Aeroportul Internațional Cluj, prin intermediul agențiilor de turism și tour-operatorilor începând cu luna Mai 2016. Noutățile acestui sezon vor fi reprezentate de cursele charter către Santorini (Grecia) și Bodrum (Turcia).

În acest an de pe Aeroportul Internațional Cluj se poate zbura direct spre 10 destinații de vacanță din ţări precum Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos, Santorini și Zakynthos) şi Spania (Palma de Mallorca). În tabelul de mai jos sunt prezentate şi detalii privind companiile care vor opera aceste zboruri turistice şi zilele în care se poate călători către fiecare din destinaţiile enumerate.

 21231231

Noutăţile acestui sezon sunt reprezentate de către operarea destinaţiilor Bodrum (Turcia) şi respectiv Santorini (Grecia), iar zborurile charter turistice sunt disponibile de pe aeroport începând cu luna mai şi până în luna octombrie 2016.

Oferte de călătorie, cu plecare de Aeroportul Internaţional Cluj, se găsesc la  agenţiile de turism şi tour-operatorii din Cluj-Napoca sau din regiunile învecinate.

 

Postaţi un comentariu