Sălicea va fi racordată la rețeaua de apă potabilă a Clujului

Satul Sălicea va fi racordat în următoarele luni la rețeaua potabilă de apă a județului. Consiliul Județean Cluj a emis ordinul de începere a lucrărilor de alimentare cu apă potabilă a acestei localități.

Execuția efectivă a lucrărilor va începe în momentul în care condițiile meteorologice vor permite acest lucru, data stabilită fiind 15 martie 2018. Durata lucrărilor în valoare totală de 5.037.916,85 lei este de maximum 18 luni.

Proiectul de alimentare cu apă potabilă derulat prin intermediul Companiei de Apă Someș S.A constă, în principal, în realizarea unei aducțiuni de circa 2.200 metri din sistemul de alimentare cu apă Cluj-Napoca – Feleacu – Casele Micești, resursă care va fi ulterior distribuită prin intermediul unei rețele în lungime totală de 15.300 metri. Pe traseul rețelei vor fi edificate un bazin de alimentare suprateran de 200 mc, o stație de pompare dotată cu un rezervor suplimentar semiîngropat de 100 de mc, cămine de vane, hidranți subterani, branșamente precum și alte echipamente și dotări corespunzătoare.

Aceste lucrări sunt parte a unui program derulat de Compania de Apă Someș S.A., care vizează extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare de pe teritoriul întregului județ.

 

Postaţi un comentariu