Sala Polivalentă va purta numele Băncii Transilvania

Foto: Dan Bodea

Banca Transilvania a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru cinci ani pentru ca Sala Polivalentă să-i poarte numele. Conducerea sălii a informat consilierii locali despre această ofertă și despre decizia consiliului de administrație de a o accepta. Consilierii locali au fost de acord cu această ofertă.

Banca Transilvania a fost singura societate care a depus o ofertă la anunțul lansat în septembrie de Sala Polivalentă pentru stabilirea unui nume sponsorizat pentru sală. Inițial oferta a fost de 500.000 de euro, dar în uma negocierilor dintre părți s-a ajuns la 600.000 de euro.

Naming-ul oficial sălii se va face de comun acord între Banca Transilvania, Primăria Cluj-Napoca și Sala Polivalentă. Acest naming va apărea fizic pe clădirea sălii dar și în toate mediiile de promovare, costurile în acest sens fiind suportate de bancă. BT se angajează ca timp de cinci ani să investească minim 8 milioane de lei anual în sportul clujean. De asemenea, banca și-a arătat disponibilitatea să achite în avans suma corespunzătoare primilor doi ani.

Postaţi un comentariu