Sală arhiplină la concertul Sting

foto: David Viznakai

Sala Polivalentă a fost plină ochi aseară la concertul suținut de artistul britanic Sting, care s-a aflat pentru prima dată la Cluj. Show-ul de la Polivalentă a încheiat turneul european prin care Sting și-a promovat piese de pe noul album 57th & 9th.

Concertul a fost deschis de Joe Sumner, fiul cel mare al lui Sting. Show-ul lui Sting a început puțin înainte de ora 21 și a durat circa o oră și jumătate. Britanicul a reușit să încânte publicul cu hiturile sale. O sală întreagă a fredonat ”Englishman in New York”, ”Desert Rose”, ”Fields of Golds”, dar și piese consacrate ale trupei ”The Police”, al cărei solist a fost Sting, precum ”Message in the botle ”Roxanne”, ”So lonely”, ”Walking on the moon”, ”Every Breath You Take” sau ”Every little thing she does is magic”.

Sting a interpretat în duet alături de fiul său și celebra ”Shape of my heart”, iar la bis a făcut sala să vibreze cu ”Fragile”. La final acesta a transmis clujenilor un scurt mesaj. ”Regret că a durat atât de mult până să ajung la Cluj, acesta este ultimul concert din acest turneu, dar sigur ne vom revedea”.

Într-o postare pe pagina sa de facebook primarul Emil Boc spune că la concert s-a atins un record absolut de spectatori în Sala Polivalentă, 10.500 de spectatori, cifră confirmată de altfel şi de organizatori.

Foto: Andreea Chelsoi

Show-ul de la Cluj a încheiat un turneu mondial de aproape 9 luni , aproape 460 de oameni din echipa locală fiind implicaţi ăn organizarea concertului. Concertul Sting de la Cluj-Napoca a fost cel de-al patrulea susţinut de artist în România.

Postaţi un comentariu