Rotarieni pentru istorie: reabilitarea Casei ”Iuliu Maniu” din Sălaj se dorește a fi finalizată în anul Centenarului

În 23 noiembrie 2018, la Zalău se strâng fonduri pentru finalizarea reabilitării Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” din Bădăcin.

Scopul ambițios al Clubului Rotary din localitate: ”finalizarea acestei case simbol pentru istoria Marii Uniri trebuie să aibă loc acum, de Centenar”!

În An Centenar, membrii Clubului Rotary Zalău vor să pună umărul, sufletul și resursele la dispoziția finalizării unui proiect ambițios, important pentru identitatea națională: reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu, de la Bădăcin, din județul Sălaj.

”Animaţi de dorinţa de a menţine mereu vie flacăra spirituală a neamului pe care îl slujesc prin misiunea asumată, membrii Clubului Rotary ridică un arc peste timp, adresându-vă chemarea de a vă alătura acţiunii de strângere de fonduri în vederea reabilitării casei memoriale a sălăjeanului înscris în paginile istoriei drept corifeul Marii Uniri, Iuliu Maniu”, spune președintele Rotary Zalău, Gavril Iepure.

Acțiunea de strângere de fonduri este deja în desfășurare- prin donații în conturile special deschise în acest scop, și va avea punctul culminant sub forma unei gale caritabile, Balul Rotary Zalău 2018, care va avea loc în data de 23 Noiembrie, de la ora 19.00, la Brilliant Parc (Str. George Coșbuc nr. 1) din Zalău.

Detalii despre înscrieri și participare la Bal puteți afla de la:

Donațiile suplimentare pot fi făcute în conturile:

  1. RO34BTRL03201205270306XX – cont în RON,
  2. RO80BTRL03204205270306XX – cont în EUR

Starea actuală a Casei Memoriale, dar și ce anume doresc cei de la Clubul Rotary Zalău să facă în urma strângerii de fonduri pot fi văzute în filmulețul de mai jos:

https://youtu.be/mQgajWZBVA4

 

Postaţi un comentariu