Revelion 2017. Restaurant, pub sau club?

Noaptea dintre ani nu este doar un prilej de sărbătoare, ci şi ocazia perfectă pentru ca localurile clujene să se remarce prin oferte unice. Tocmai din această cauză atât cluburile, cât şi restaurantele s-au pregătit cum scrie la carte pentru a-şi primi oaspeţii în noaptea de revelion. Principalii „rivali” cărora trebuie să le facă faţă proprietarii de restaurante şi cluburi sunt: revelionul din Piaţa Unirii, unde clujenii pot lua parte în mod gratuit la un spectacol de muzică live, lumini spectaculoase, focuri de artificii şi şampanie oferită de municipalitate şi noul concept „Reset, Enjoy, Vibrate” sau altfel spus, revelionul organizat în cadrul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, unde  Dj Fresh,  Sebastien,  Global deejays şi Suie Paparude vor întreține atmosfera.

Cu toate acestea, cluburile, puburile și restaurantele se bucură de propiul public ţintă, tot mai pretenţios de la an la an. Astfel, cei care aleg să îşi petreacă noaptea dintre ani la restaurant îşi doresc lux, eleganţă şi o atmosferă distinsă, în timp ce amatorii de cluburi îşi doresc să petreacă cât e noaptea de lungă, aceştia din urmă optând, de cele mai multe ori, pentru un „meniu” care include în special băutură. 

Revelion în „livadă”

Un meniu pentru noaptea de revelion la Restaurantul Livada costă 350 de lei de persoană. Organizatorii au mers pe principiul „all you can eat and drink” (tot ce poți mânca și bea), oferind drept „bonus” DJ-ul care va întreține atmosfera pe întreaga durată a nopții. Cei care aleg  să își petreacă aici ultima noapte din 2016 vor putea savura delicatese precum: selecție de canape servite pe specialități de pâine, gujoane de curcan în pesmet japonez, coktail de creveți black tiger cu sos Calipso, val-au-vent cu cremă de hribi și trufe, piept de rață cu tartă de pere și sos de cireșe negre, mușchiuleț de porc cu sos de piper verde, ciuperci și cartofi în sos de usturoi, file de somon cu hribi carmelizați, dar și sarmale tradiționale cu smântână.

Revelion a la Hollywood

Restaurantul Aroma organizează un revelion în stil hollywoodian. Cei care doresc să petreacă o noapte aidoma starurilor de pe covorul roșu, au ocazia să facă acest lucru fără prea mult efort și fără a zbura ore în șir spre Hollywood.

„Anul acesta am organizat o petrecere tematică ce nu îl obligă pe invitat să facă eforturi în ceea ce privește machiajul, vestimentația, dar care ne permite nouă, ca gazde, să pregătim decoruri, dar și alte surprize pentru invitați. De la petrecere nu vor lipsi actorii, paparazzi, dar nici stilul și eleganța. Vom avea o trupă de coveruri, artificii, dar și alte surprize. Locurile sunt ocupate în proporție de 98% în acest moment. Este locul ideal pentru cei care își doresc un restaurant elegant și o atmosferă distinsă în noaptea dintre ani”, a declarat Ana Borodi, managerul restaurantului.

PUB-uri puse pe distracție

Cei care nu vor să petreacă nici la restaurant, dar nici în club, pot alege  să se distreze într-unul dintre zecile de pub-uri existente în Cluj, unde atmosfera este mult mai relaxată și unde vor primi cu siguranță și ceva bun de mâncare, gratis sau contra cost, de la caz la ca.

Un exemplu în acest sens este Le General Pub. Aici petrecăreții vor primi un platou individual, un pahar de șampanie și consumație de 50 de lei, după ce achită biletul de 150 de lei. 

O’Peter’s organizează pentru prima oară un party special pentru noaptea dintre ani. Intrarea este de 50 de lei. Aici petrecăreții își vor putea alege orice doresc să mănânce din meniul a la carte, dar  contra cost. Șampania este din partea casei. „Valurile de Guinness, plaja largă de vinuri bune și verdele irlandez îți vor încălzi sufletul și mintea, dar nu este obligatoriu să vii în costum de baie”, transmit organizatorii.

În Spațiu 

Un alt pub, Spațiu, îi invită pe clujeni să uite de gravitație în noaptea dintre ani. Pentru 120 de lei, organizatorii promit distracție, băutură adevărată, „nu poșirci”, mâncare excelentă și karaoke până în zori.

Cluburi

Ca în fiecare an, cuburile clujene se întrec în oferte. Cei de la After Eight susțin că și-au cucerit clienții cu atmosfera incendiară pe care aceștia o regăsesc aici la fiecare sfârșit, respectiv început de an.

„Vom avea două petreceri mari, atât în 31 decembrie, cât și în 1 ianuarie. Pe 31 va fi petrecerea de revelion unde atmosfera va fi întreținută de Dj Dark și Mc Shuthy, iar în prima seară din an vom avea Romanian Retro Party. Pentru noaptea de revelion costul este de 60 de lei de persoană. S-au făcut deja multe rezervări, aproape toate mesele sunt ocupate. Avem clienți care vin special din Baia Mare, Satu Mare și chiar din București pentru petrecerea de revelion. Aceștia au găsit aici atmosfera pe care și-o doreau, așa că revin în fiecare an”, a declarat Brigita, unul dintre organizatorii celor două petreceri.

În pretul biletului este inclusă șampania de la miezul nopții.

Carnaval de revelion

The Shelter îi invită pe clujeni să facă marele pas spre 2017 în straie de carnaval.În seara de 31 decembrie, renunțăm la orice vis futuristic sau post-apocaliptic, răsturnând roata în favoarea unei petreceri în stil vechi și cochet, așa cum doar părinții noștri știau să o facă. Nu vom aduce gramofon, dar îi asigurăm pe participanți că muzica îi va ține în picioare până în prima dimineață a anului”, promit organizatorii. În noaptea dintre ani, întregul local se va „îmbrăca” în decoruri retro. Prețul unui bilet este de 60 de lei. Acesta include o consumație în valoare de 20 de lei.

Ca în fiecare an, Euphoria Music Hall organizează o petrecere pentru prietenii vechi și noi ai localului. „Ca de obicei, gastronomia va fi la mare înălţime, iar barurile vor cuprinde toată gama de băuturi alcoolice şi nealcoolice premium. Oferta de Revelion pentru o persoană este de 150 de lei şi include şampania de la miezul nopţii şi un voucher de 100 de lei pentru băuturi. Avem şi un meniu variat de mâncare, la alegere pentru fiecare participant”, transmit organizatorii. Prețurile pentru platourile variază între 89 de lei și 109 lei (pentru patru persoane).

Clubul Noa găzduiește în noapte dintre ani o petrecere specială ai cărui invitați sunt:  Adi Mihăilă și Lucian Bărbulescu. Costurile biletelor variază în funcție de pachetul ales între 80 de lei și 350 de lei (pachetele VIP).

Aproape de Salina Turda

Sun Garden Salin a pregătit pentru cei care aleg să își petreacă revelionul într-un cadrul elegant patru feluri din cele mai delicioase preparate ale restaurantului, open bar și cocktailuri, dar și tombolă cu premii. Atmosfera va fi întreținută de DJ Ovi, iar la trecerea dintre ani oaspeții vor avea parte de un moment muzical surpriză. Pachetul pentru revelion costă 210 lei de persoană. Tot pentru această perioadă hotelul a pregătit oferte speciale pentru turiștii care doresc să se cazeze, dar tarife respective nu includ petrecerea pentru revelion.

„Locurile s-au epuizat foarte rapid. Din data de 15 noiembrie nu mai avem niciun loc disponibil pentru petrecerea de revelion. Cred că suntem singurul local din Turda care nu mai are în momentul de față niciun bilet disponibil. Avem în spate câteva evenimente pe care le-am organizat și care ne recomandă. Anul acesta avem o petrecere tematică, Diamond and Pearls. Avem un meniu special cu patru feluri de mâncare deosebite. Vom avea o tombolă, un moment muzical special susținut de trupa Anatholis.  În rest, atmosfera va fi întreținută de DJ. Fiecare participant va putea interpreta ce rol dorește în cadrul petrecerii temtice, întrucât vom avea și un photoboot, unde invitații se vor putea costuma și fotografia. Sperăm să avem o parte de o petrecere glamour așa cum ne dorim”, a declarat managerul Hotelului Sung Garden Salin din Turda, Ioana Trif.

În această perioadă toate camerele hotelului sunt rezervate. „Am avut tarife speciale pentru această perioadă. Nu mai avem nicio cameră liberă. Avem peste 40 de oapeți din sudul țării, unii dintre aceștia fiind clienți fideli care petrec deja al treilea revelion aici. Îi vom aștepta cu o cină din partea casei, iar la plecare vom organiza o mică petrecere special pentru aceștia”, a mai spus managerul hotelului.

Postaţi un comentariu