Restricții de circulație, duminică 22 ianuarie, pe durata unui protest referitor la ordonanțele privind amnistia și grațierea

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie duminică, 22 ianuarie 2017, între orele 17.00-19.00, având în vedere desfășurarea unei manifestări publice de protest. Este vortba despre un protest la care sunt invitați să participe clujenii nemulțumiți de ordonanțele prvind amnistia și grațierea.

”Manifestarea se va desfășura pe traseul: Piața Unirii (platoul pietonal) – Bd. Eroilor (pietonal) – str. Baba Novac, cu restricționarea secvențială a circulației rutiere – Bd. 21 decembrie 1989, cu restricționarea secvențială și parțială a primei benzi de circulație rutieră, sensul de mers spre cartierul Mănăștur – Piața Unirii, latura de est, cu restricționarea secvențială și parțială a primei benzi de circulație rutieră. Facem un apel clujenilor să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie”, se arată în comunicatul primăriei.


Publicitate

Postaţi un comentariu