Reparaţii de 5, 4 milioane de lei la şcolile din Cluj-Napoca

83 unităţi şcolare din municipiul Cluj-Napoca au intrat în reparaţii pe parcursul vacanţei. Costurile lucrărilor se ridică la suma de 5, 4 milioane lei.

La Şcoala “Constantin Brâncuşi”  de strada Horticultorilor nr. 1, de exemplu, au fost finalizate lucrările de igienizăre, înlocuire corpuri de iluminat, montare şi  raşchetare parchet şi montare lambriuri în 6 săli de clasă. Se lucrează la izolarea termică a clădirii şcolii pe 2 laturi. Lucrările la această şcoală au fost demarate în 27 iunie, iar costurile lor se ridică la suma de 107.827 lei.

 

Reabilitarea şcolilor a început la finalul lunii iunie 2014. Au fost finalizate până în prezent lucrările la 12 unităţi de învăţământ: grădiniţele Degeţica, Universul Copiilor, Lizuca, Creşa nr. 8 şi Colegiul Tehnic de Comunicaţii A. Maior, N. Titulescu, Colegiul Tehnic Energetic, Horea, Colegiul Economic I. Pop, Octavian Goga, I. Haţieganu, Colegiul Tehnic Napoca. Restul vor fi finalizate până la începutul lunii septembrie.

Lucrările sunt realizate de firmele: Rombianca, SC Novas Construct Consulting SRL, SC Canion, SC Servinstal, SC Construcţii, pe baza unui acord cadru încheiat anul trecut pentru o perioadă de doi ani.

 

Postaţi un comentariu