Recomandările zilei la Festivalul International Comedy Cluj

Hector în căutarea fericirii” (regia Peter Chelsom) ora 19:00, la Cinema Florin Piersic
Psihiatrul londonez Hector va da startul distracției și filmelor bune la Comedy Cluj. Pelicula a avut premiera oficială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto şi a câştigat premiul pentru cel mai bun trailer de comedie la Golden Trailer Awards 2014.
Semnat de Peter Chelsom, “Hector în căutarea fericirii” spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Va da nas în nas cu o mulțime de probleme, dar și cu foste iubite, prieteni și noi provocări. Alături de Simon Begg, interpretul personajului principal, spectatorii îi vor întâlni pe Stellan Skarsgard, Jean Reno, Christopher Plummer și Toni Colette.

Restaurantul lui Tom – un documentar despre tot” (regia Gian Franco Morini, 2014), ora 20:00, Casa TIFF (Sala Mare)
Vreți să aflați povestea celebrului restaurant în care s-au perindat artiști celebri precum Seinfeld sau Suzanne Vega, localul studenției lui Barack Obama? Nu trebuie să ratați „Restaurantul lui Tom – un documentar despre tot” (regia Gian Franco Morini, 2014), mâine seară, de la ora 20:00, la Casa TIFF.

O vară ping-pong” (regia Michael Tully, 2014) spune povestea a doi buni prieteni din Ocean City, Maryland, în anul de grație 1985, când muzica rap era în mare vogă. Proiecția este programată la Cinema Victoria, vineri 10 octombrie, de la ora 21:00.

„Jobul din Iran” (regia Till Schauder, 2014), ora 19:30, în Charlie Pub
Baschetbalistul american Kevin Sheppard semnează un contract pentru Super Liga Iraniană din Shiraz. Descoperiți o țară în care accesul la internet este limitat prin ochii unui american mâine seară, în documentarul „Jobul din Iran” (regia Till Schauder, 2014) de la ora 19:30, în Charlie Pub.

Postaţi un comentariu