CONCURS! CÂȘTIGĂ BILETE LA SUPERCUPA ROMÂNIEI

Federația Română de Fotbal și Transilvania Reporter te trimit la Supercupa României.
Federația Română de Fotbal și Transilvania Reporter îți oferă 2 bilete la meciul de fotbal dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu pentru Supercupa României.
Trimite răspunsul la întrebarea de mai jos până marti, 12 iulie, ora 12.00, împreună cu datele tale (nume, prenume și adresa reală de email) postând un comentariu la acest articol:

De câte ori a câștigat CFR Cluj Supercupa României și în ce ani?

Câștigătorii primelor 2 bilete vor fi aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanții care au răspuns corect la întrebarea concursului.
Aceștia vor fi anunţaţi pe site-ul wwww.transilvaniareporter.ro, marți, 12 iulie 2016.
Rămâi pe wwww.transilvaniareporter.ro, concursul va continua în zilele următoare.
Dacă nu ai reușit să câștigi biletele puse la dispoziție prin concursul nostru, poți să le achiziționezi direct de pe site-ul Federației Române de Fotbal sau de la casieriile Cluj Arena la prețuri începând de la 10 lei.

3 Comentarii

 1. adrian urs spune:

  CFR Cluj a castigat Super Cupa Romaniei de 2 ori in 2009, 2010 si 1 data a realizat eventul 2008

 2. Multumim pentru raspuns!Ati castigat cele 2 bilete. Avem rugamintea sa ne transmiteti pe adresa redatia@maryland.cochranfirmcriminaldefense.com datele din cartea de identitate pentru a valida rezultatul si pentru a va comunica modul in care veti inta in posesia biletelor. Multumim!

 3. adrian urs spune:

  Am trimis datele de identitate pe adresa de mail counicata de Dvs., va rog sa ma contactati pentru a-mi comunica cum pot intra in posesia biletelor.
  Va multumesc ,
  Adrian Urs

Postaţi un comentariu