Rain or Shine. Soarele de la Electric Castle 2017 a adus lumină în casele a 11 copii

eepurl.com

Electric Castle Festival  a reuşit să schimbe viaţa a 25 de familii din România, în urma campaniei  „Rain or Shine”, derulată la cea mai recentă ediție a festivalului.

Echipele organizației „Free Miorița”, cea care implementează campania inițiată de Electric Castle, s-au apucat de treabă imediat după finalul ediției cu numărul V a festivalului. Până în prezent, șase familii din Harghita și Botoșani au primit instalații cu panouri fotovoltaice, care le-au și fost instalate de către voluntarii organizației.

Citiţi şi: „The Weather Policy”: polița de vreme faină, cu acoperire în fapte bune

„Proiectul este posibil mulțumită sumei de 30.000 de euro pe care NN Asigurări a donat-o proiectului, dar și prin donațiile pe care participanții la festival le-au făcut pe platforma www.rainorshine.ro, unde au putut vota starea vremii la Electric Castle. Rezultatul celor peste 9.000 de voturi exprimate a înclinat balanța spre un soare strălucitor („shine”), lucru confirmat, cum altfel, și de cele 5 zile senine de care s‑au bucurat cei peste 174.000 de participanți la festival”, au transmis organizatorii.

Free Miorița își propune să încheie lucrările la toate cele 25 de case incluse în proiect până în primăvara anului viitor.Pentru acest lucru, e nevoie de cât mai mulți voluntari. Cei care vor să ajute pot găsi detalii AICI.


În urmă cu 10 zile, echipa Electric Castle a fost prezentă și în prima zi de școală din Bonțida, pentru a se bucura alături de elevii de aici de renovările făcute peste vară. Un nou teren de sport și dotări în sălile de clasă, investiții ridicându-se la peste 70.000 de euro, a fost cadoul de „Bun venit la școală” pe care festivalul, l-a oferit copiilor.

„Acesta este efectul Electric Castle. El durează 365 de zile dintr-un an. Dacă până acum simțeau asta doar participanții la festival, ajungem, mulțumită partenerilor noștri, în locuri care au nevoie de noi, de toți cei care credem cu adevărat că muzica schimbă lucrurile în bine”, spune Andi Vanca, PR Manager Electric Castle Festival.

Festivalul va anunța la începutul lunii octombrie perioada de desfășurare a celei de-a 6-a ediții.

Postaţi un comentariu