RAADPP a luat la verificat asfaltul turnat pe două drumuri judeţene

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) a judeţului Cluj verifică în aceste zile calitatea asfaltului turnat pe DJ 161A și DJ 108B.

Potrivit unei informări a regiei, pe DJ 161A, pe raza comunei Cojocna, lucrările de asfaltare au vizat două tronsoane de drum: de la km 3+500 până la km 7 + 000, în localitatea Morişti, şi de la km 9+000 până la km 10+600.

asfaltari 1

 

„Lucrările de aşternere a stratului de covor asfaltic cu o grosime de 6 centimetri au fost finalizate, astfel că inginerii RAADPP Cluj au efectuat verificări ale calității lucrărilor și grosimii stratului de asfalt prin prelevarea de carote pentru a fi analizate de un laborator specializat”, se arată în document.

În ce priveşte lucrările efectuate e DJ 108B, de la km 21+200 până la km 44+000, limita cu județul Sălaj pe direcția Bobâlna-Viile Dejului, şi aici s-au prelevat carote din primul strat de asfalt de o grosime de 6 centimetri, înainte de așternerea celui de al doilea strat de asfalt (grosime 4 centimetri).

Valoarea investiţiei în aceste drumuri depăşeşte 12 milioane de lei, iar garanţia lucrărilor este de 5 ani.

Lucrările de asfaltare au vizat intravilanul şi extravilanul localităților Pustuța (comuna Recea Cristur), Oșorhel, Bobâlna, Răzbuneni, Maia (comuna Bobâlna), Șomcutul Mic (municipiul Dej).

Postaţi un comentariu