Psihoterapeutul Imago, Rebecca Sears, va susține la Cluj un workshop interactiv pentru cupluri

Unul dintre cele mai îndrăgite workshopuri pentru cupluri din lume, construit în jurul terapiei Imago „Primește iubirea pe care ți-o dorești”, , va ajunge în această toamnă la Cluj-Napoca. Evenimentul va fi îndrumat de specialistul Imago Rebecca Sears, care a ajutat, de-a lungul timpului, mii de cupluri din peste 30 de țări să-și regăsească echilibrul emoțional al relației lor. Workshopul va avea loc între 28 – 29 octombrie. Acesta se adresează atât cuplurilor la început de drum, cât și celor care doresc să își ofere o nouă șansă relației.

Rebecca Sears, unul dintre formatorii seniori ai Institutului Relațional Imago Internațional, profesează  în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani, și participă activ la formarea altor psihoterapeuți, realizând și materiale de formare clinică avansată. Psihoterapeut Imago din anul 1996, Rebecca Sears a fost votată în top 5 terapeuți de cuplu de către Washington Magazine. Aceasta va veni în premieră la Cluj-Napoca, în cadrul acestui workshop interactiv, la finalul căruia participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru a-și îngriji, prețui și valorifica relația, pentru a-și schimba perspectiva asupra ei, și pentru a depăși provocările întâlnite, inerent, de-a lungul ei.

Terapia IMAGO este practicată în prezent de peste 2.000 de psihoterapeuți acreditați din 35 de țări. A fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani de pregătire psihiatrică. Acestei pregătiri li se adaugă studiile teologice, precum și studii la nivel academic de filosofie și psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit. Modelul relațional Imago este o formă de psihoterapie relațională construită pe dialogul Imago, care se centrează pe descoperirea și conștientizarea aspectelor inconștiente ale relației, pe identificarea rădăcinii conflictelor dintr-o relație, și pe crearea unei baze de siguranță emoțională, vitală pentru ambii parteneri.

Găsiți mai multe detalii despre eveniment aici.

Postaţi un comentariu