Promotor rock clujean rănit în incendiul de la București. Starea sa este stabilă

Fanii muzicii rock și membrii formațiilor clujene se arată șocați de tragedia petrecută vineri seară la Clubul Colectiv din București, unde 27 de persoane au decedat după un incendiu declanșat în timpul unui concert susținut de trupa Goodbye to Gravity.

Potrivit informațiilor Transilvania Reporter, organizatorul clujean de evenimente rock, Nelu Brândușan, recent mutat la București, se afla în club în momentul izbucnirii incendiului și a suferit arsuri. Soția sa a transmis pe Facebook că Nelu a fost operat și starea sa este stabilă.

„E absolut îngrozitor ce s-a întâmpla la Colectiv. Nu am cuvinte”, a reacționat pe Facebook toboșarul trupei Luna Amară, Răzvan Ristea.

De altfel, formația Luna Amară a anunțat că, în semn de doliu, a anulat concertul pe care trebuia să-l susțină sâmbătă seară. „Suntem cu toții foarte triști din cauza tragediei de la clubul Colectiv din București. Sunt oameni din public și prieteni care au decedat, sunt colegi muzicieni care nu mai sunt printre noi, alții sunt în stare critică. Am decis să anulăm concertul din Bacău din această seară, din respect pentru memoria celor dispăruți și durerea familiilor. Ne cerem scuze celor care ne așteptau acolo, dar nu întotdeauna «the show must go on»”, au transmis cei de la Luna Amară.

Un alt cunoscut rocker clujean, Ladislau Fodor, chitarist în Truda și C.A.S.H, s-a arătat și el uluit de cele întâmplate. „Incredibil cum poate lovi tragedia! Brothers (fraților – n.r.), fiți tari! Condoleanțe familiilor”, a scris el pe aceeași rețea de socializare.

Paul Ciuci, legendarul solist de la Compact, a scris la rândul său: „Condoleanțe celor care au pierdut persoane dragi în tragedia de la club!”

Andy Ghost, solistul de la Altar, și-a arătat solidaritatea față de victimele incendiului și rudele celor decedați, printr-o imagine pe care a postat-o pe contul său de Facebook, pe care am redat-o mai sus.

 

Postaţi un comentariu