Protest eşuat în Floreşti

sursa foto: www.floresti24.ro

Câteva sute de locuitori ai comunei Floreşti erau aşteptaţi să participe la sfârşitul acestei săptămâni la un protest iniţiat de un cetăţean exasperat de greutatea cu care se circulă pe străzile comunei. Omul a creat şi un eveniment pe o reţea de socializare pentru ca impactul în rândul semenilor săi să fie cât mai mare. „Acesta adunare Publică are ca scop organizarea cetăţenilor de pe raza comunei în vederea găsirii de soluţii necesare rezolvarii problemei traficului de pe raza comunei”, a spus Traian Dur, cel care a iniţiat protestul, pentru floreşti24.ro.

Conform sursei citate,  ceva mai puţin de 50 de floreşteni s-au încumetat să se prezinte la sediul primăriei pentru a-şi exprima nemulţumirile cu privire la traficul rutier îngreunat şi din cauza lucrărilor de astfaltare pe strada Cetăţii. Protestatarii au fost întâmpinaţi de un consilier local care le-a transmis că primarul Horia Şulea este dispus să discute doar cu o delegaţie de maximum 20 de persoane.

„Răzvrătiţii”au refuzat propunerea primarului Şulea şi au continuat să discute în curtea primăriri despre lucrurile care îi nemulţumesc cel mai mult, între acestea numărându-se nu doar traficul rutier, ci şi salubrizarea, sau iluminatul public, sensurile giratorii, semaforizarea şi chiar schimbarea orelor de desfăşurare a şedinţelor Consiliului Local.

Postaţi un comentariu