”Produs in Transilvania” la Cluj Business Days

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Platforma de afaceri Business Days organizează în aceste zile împreună cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni, prima ediție a evenimentului gastro-cultural „Produs in Transilvania”. Acesta se desfășoară în paralel cu Cluj Business Days, în cadrul Liberty Technology Center, în perioada 5-6 iulie.

Manifestarea își propune să promoveze gusturile gastronomiei din Ardeal. „Produs in Transilvania” înseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la Cluj-Napoca de micii producători. Vizitatorii și participantii la Cluj Business Days vor avea ocazia să se bucure de legume, turtă dulce, dulcețuri, siropuri naturale, produse de patiserie, miere și produse apicole, uleiuri presate la rece, cozonac secuiesc, ciocolată artizanală. bere artizanală, brânză maturată, plante aromate la ghiveci, lavandă, ceramică pictată, bijuterii artizanale.

„La <<Produs in Transilvania>> nu sunt acceptați distribuitori, ci doar producători mici. Scopul nostru este să-i ajutăm pe micii producători și pe meșteșugarii din România pe 4 planuri: 1. prin promovare directă și prin crearea contextelor de a interacționa direct cu publicul țintă în astfel de evenimente și expoziții gastro-culturale; 2. prin dezvoltarea profesională și a afacerilor, prin sfaturi, idei, soluții, crearea contextelor de învățare, inclusiv prin oferirea posibilităților de participare la evenimentele Business Days și prin organizarea și crearea unor contexte de învățare dedicate lor, inclusiv prin intermedierea relațiilor cu mentori și consultanți dispuși să-i ajute; 3. prin promovare online pe platforma Business Days și Business Days TV; 4. prin networking și crearea unor conexiuni utile care să-i ajute în dezvoltarea afacerii”, a declarat Laszlo Pacso, Manajer de Proiect, Business Days.

Târgul „Produs in Transilvania” poate fi vizitat gratuit, zilnic, în perioada 5-6 iulie, între orele 8:00 și 21:00, la Liberty Technology Center.

Postaţi un comentariu