Prinţese din poveşti celebre urcă pe scenă alături de Young Famous Orchestra în cadrul unui spectacol dedicat familiei

Clujenii sunt invitați să participle luni, 30 octombrie, de la ora 19:00, în cadrul Auditorium Maximum la un concert de muzică clasică, PRINCESS ‘N CONCERT – A royal night out. With kids and princesses, alături de dirijorul Vladimir Agachi și membrii orchestrei Young  Famous. Concertul este dedicat atât celor mici , cât şi celor mari. 

Orchestra îi va avea ca invitați pe Cătălina Roibu (voce), David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini, Ruslan Bârlea – Teatrul Național Cluj-Napoca și școala de muzică The Beat, prin câțiva dintre tinerii ei talentați. 

Iubitorii cunoscutelor personaje se vor bucura de un show muzical fantastic și o producție de scenă impresionantă, ambele inspirate din poveștile faimoase ale unei lumi în care visele devin realitate pentru întreaga familie. Programul va cuprinde fragmente din coloanele sonore ale ecranizărilor devenite celebre.

Cadrul feeric încurajează un dress code deosebit pentru copii și părinți – o șansă unică pentru ca accesoriile de prinți și prințese să completeze decorul magic al unei zile, altfel banale, de luni. Ocazia de a întâlni o prințesă adevărată se poate ivi chiar în acea seară.

Orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai activi și apreciați tineri dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog concret cu spectatorii, de o prezentare inedită şi „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează.

Citiţi şi: Tinerii Clujului. Vlad Agachi, un dirijor atipic: explică muzica clasică pe înțelesul tuturor

Postaţi un comentariu