Primarul Emil Boc anunţă că nu va participa la marşul suporterilor lui U

Referitor la afirmațiile apărute în mass-media cu privire la participarea la mitingul suporterilor „U” Cluj, primarul Emil Boc a făcut următoarele precizări:

Nu am discutat sau confirmat nimănui participarea mea la mitingul pentru „U” Cluj. Am aprobat legal acest miting și înțeleg îngrijorarea suporterilor Universității. Consider că oamenii politici sau cei cu responsabilități administrative în oraș nu trebuie să participe la astfel de acțiuni pentru a nu deturna sensul și scopul real al mitingului. Este o manifestare a suporterilor și nu a politicienilor”, a declarat Emil Boc.

Primarul a subliniat în mesajul său că Universitatea Cluj nu va dispărea. „De asemenea, doresc să transmit pe această cale faptul că Universitatea Cluj nu va dispărea niciodată. În cazul în care actuala formulă nu va mai putea funcționa, atunci suntem pregătiți cu o soluție alternativă pentru continuitatea Universității Cluj. Această afirmație se bazează pe faptul că Primăria și Consiliul Local sunt proprietarii Brand-ului „U” și, în consecință, „U” nu va dispărea„ a adăugat Boc.


Publicitate

Postaţi un comentariu