Primăria răspunde criticilor directorului TIFF

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca răspund criticilor directorului TIFF, Tudor Giurgiu, referitoare la deschiderea circulației seara trecută în zona Pieței Unirii pe durata proiecției filmului Povestea iubirii a lui Radu Mihăileanu.

Potrivit biroului de presă, nu s-a putut găsi o altă soluție pentru devierea traficului în centru. Aceasta deși inițial se anunțase închiderea circulației în perioada 3-11 iunie pe durata proiecțiilor din piață.

“Aprobarea nu e generală cu închiderea traficului, ci în funcție de aglomerația din oraș. Avem obligația să găsim un echilibru între susținerea TIFF – care nu poate fi pusă sub semnul întrebării, fiind atât financiară, cât și logistică- , și susținerea intereselor clujenilor pentru a circula cât de cât suportabil. 

Ieri la finalul vacantei de Rusalii, zeci de mii de mașini s-au întors intr-un interval de timp foarte scurt acasă și în acest fel s-a creat o problemă în trafic care nu a putut fi soluționată altfel”, a precizat purtatorul de cuvânt al primăriei, Oana Buzatu.

 

Postaţi un comentariu