Prima zi de Untold: Show electrizant cu Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto și Faithless

Zeci de mii de tineri participă la festival | Foto: https://www.facebook.com/UntoldFestival/

Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto și Faithless au creat un spectacol electrizant electro-dance pe scena de la Untold, festival care se desfășoară la Cluj-Napoca și a însumat în prima sa zi circa 12 ore de muzică și peste 100.000 de spectatori, transmite Agerpres.

Festivalul a fost deschis de Inna, care a cântat aproximativ o oră pe scena principală de pe Cluj Arena piese precum „Hot”, „Diggy Down”, „Cola Song”, „Good Time” etc.

Show-ul britanicilor de la Faithless a fost o explozie de jocuri de lumini, lasere și culori, pe o arenă aproape plină. Odată cu piesele britanicilor — o imixtiune de stiluri, cu sirene, voci de soprane, ritmuri de rock — nivelul decibelilor a crescut.

„Vrem pace și o vrem acum. Următoarea piesă vă este dedicată”, a spus Maxi Jazz, care a purtat un sacou negru cu luminițe pe rever și mâneci.

„Iubesc țara asta, iubesc tot la ea. Vă mulțumesc!”, le-a mai spus Maxi Jazz celor din public.

Show-ul celor de la Nervo — australiencele Miriam Nervo și Olivia Nervo — a adus artificii, fum, flăcări, jocuri de lumini și baloane gigantice pe Cluj Arena. La finalul celor peste 90 de minute cât s-au aflat pe scenă, cele două australience au fluturat steagul României.

La ora 24, 00 festivalul Untold a fost deschis oficial printr-un foc de artificii și un film al cărui personaj — Magicianul, este singurul care poate călători în timp și poate aduce magia trecutului în prezent.

Startul oficial al festivalului

Aflat a doua oară la Untold, Fedde le Grand, un DJ și producător de muzică olandez, cunoscut pentru hiturile „Put your hands up for Detroit” și „Let me think about it”, a făcut publicul să cânte cu el având proiectate pe ecranele gigantice versuri ale pieselor. Show-ul său s-a încheiat cu confetti și fum în culorile tricolorului.

Unii dintre cei mai în vogă DJ — Tiesto și Dimitri Vegas & Like Mike — au închis prima seară a Untold.

DJ-ul olandez Tiesto și-a făcut apariția la festival pe un vibe și lumini puternice. El a beneficiat, la fel ca Dimitri Vegas & Like Mike, de un pupitru de dimensiuni impresionante.

„Buna ziua. Ce faceți?”, a întrebat Tiesto publicul în limba română, care a amintit că în 2003 s-a mai aflat la Cluj.

Deținător al premiul World Music pentru cel mai bun DJ al lumii, Tiesto a mixat piese ca „The only way is up”, „The right song”, „Wasted”, „Chemicals”, „Wombass”.

Frații Dimitri Vegas & Like Mike, care dețin premiul MTV Europe Music Award for Best Belgian Act, au încheiat prima seară a Untold cu un show care a cuprins și artificii, foc și lasere și care a durat peste o oră și jumătate. Cei doi au mixat melodii ca „Are you with me”, „Louder”, „Higher place”.

Printre cei care au cântat și mixat joi pe celelalte scene ale Untold s-au numărat: Route 94, The Martinez Brothers, Dop, Skream, Marwan, Zo, Nerub, Made from scratchi, DJ Snow&Agent Mic, CTC, Jeru the Damaja, Borgore, Rudimental DJ, Highroller, The rabbit king, Moods, Pedestrian, FKJ, Mark Farina, Aquarius Haven, Kosta, Gerpov, Gelka, Tomma Alistar, Belavu, Moonlight breakfast, Nahko&Medicine for the people, Julian M, Trip engineer, Walk in town, Mike Maiden, DJ Vice, Andrew Case, Mini, Raumakustic, U Gin, Paul Damixie B2B Allya, Maestros del Ritmo, Audio State, Vanotek, Yanka, Radu, Nicoleta Nuca, Antonia, Carla’s Dream, mai informează agenția de presă. Mai jos puteți vizualiza o galerie foto postată pe contul oficial Facebook al festivalului, de unde provin și restul imaginilor.

Postaţi un comentariu