Preşedintele Băsescu, huiduit la Ţebea. „Demisia!”

Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit astăzi la Ţebea, unde a participat, împreună cu soţia sa, la serbările închinate comemorării a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Traian Băsescu a afirmat, după depunerile de coroane la mormântul lui Avram Iancu, că acesta a luptat „pentru ieşirea din iobăgie şi pentru demnitatea naţională. Să participăm ori de câte ori putem la ceremoniile care-l comemorează”, a afirmat Băsescu. După depunerea de coroane, şeful statului a turnat apă la rădăcina gorunului pe care l-a plantat acolo în urmă cu câţiva ani.

Şeful statului a făcut şi tradiţionala baie de mulţime alături de soţia sa Maria. În timp ce unii oameni au vrut să discute şi să se pozeze cu preşedintele, alţii l-au huiduit şi i-au cerut demisia. Printre scandările celor nemulţumiţi s-a putut auzi: „Hoţul”, „Tu ai distrus CFR-ul” şi „Demisia”.

La comemorarea a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu, înmormântat în cimitirul din Ţebea, au participat în acest an  peste 5.000 de persoane.

Printre oficialii prezenţi s-au numărat ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi parlamentari democrat-liberali.

Postaţi un comentariu