Premii de 500 de euro pentru cel mai bun programator și peste o mie de joburi în IT, la Târgul de Cariere în IT

Peste o mie de locuri de muncă sunt disponibile joi și vineri la Târgul de Cariere în IT la Sala Polivalentă din Cluj. Candidații vor discuta cu recrutorii despre oportunitățile disponibile, iar în plus pot participa la competiția contra-cronometru de programare Speed Coding Challenge, la care pot câștiga 500 de euro, vouchere în valoare de 500 de lei, baterii externe și multe premii promoționale.

Candidații vor avea de rezolvat în cât mai scurt timp o problemă în C#/.NET, iar cei mai rapizi și pricepuți programatori vor fi premiați și vor fi remarcați de specialiștii HR.

„Peste 40 de companii recrutează joi și vineri la ediția dedicată la Cluj domeniului IT. În total, angajatorii vin cu peste 1.500 de joburi. Spre exemplu, BG Soft caută Web și Java Developeri, Junior Developeri și ingineri suport tehnic, Emerson are disponibile zeci de poziții pe IT, iar Magneti Marelli recrutează pentru mai multe posturi, precum Junior Software Engineer, Senior Software Engineer, R&D IT Support”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

„Căutăm persoane cu nivel de experiență entry si mid-level care dispun de cunoștințe excelente de limbă engleză, respectiv cunoștințe de programare în C#/.NET”, spune Eniko Laszlo, PR Specialist la Yardi România.

În plus, la Târgul de Cariere candidații vor afla ce oportunități de carieră au în cadrul companiilor  Arxia, Bertrandt, Continental, Garmin, msg systems România, Porsche Engineering, Steelcase, Tora Trading Services, Yardi România, dar și în cadrul celorlalte companii participante.

„Pentru noul sediu din România suntem în căutare de manageri de proiect și ingineri pentru dezvoltarea industriei auto”, afirmă Juliane Kober, specialist resurse umane și marketing la Bertrandt.

Postaţi un comentariu