Premierul Dacian Cioloș, în vizită de lucru, vineri, la Cluj şi Zalău

Primul ministru Dacian Cioloș va efectua prima sa vizită de lucru la Cluj de la preluarea funcției de șef al Guvernului. Acesta se va întâlni vineri, 4 martie, cu reprezentanți ai administrației locale clujene și va efectua și o vizită la Zalău. El va fi însoțit de vicepremierul și Ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu.

Vizita premierului Dacian Cioloș va începe la Instituția Prefectului Județului Cluj.  Alături de vicepremierul Vasile Dîncu, Dacian Cioloș se va întâlni cu cu prefectul Judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mânzat, şi primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Ulterior, cei doi reprezentanți ai Guvernului vor efectua o vizită pe șantierul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei. Programul cuprinde și o vizită la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare Cluj-Napoca. Aici, Dacian Cioloș și Vasile Dîncu se vor întâlni cu reprezentanţii Organismelor Intermediare a Programelor Operaţionale cu reprezentare la nivel regional şi judeţean, responsabili în domeniul cercetării științifice ai universităţilor clujene şi reprezentanţi ai clusterelor din judeţul Cluj (agricultură, energie, mobilier, IT, IMM-uri).

În cursul după-amiezii, cei doi vor ajunge și în Zalău, acolo unde, potrivit programului, este stabilită o întâlnire cu Marin Nițu, prefectul Judeţului Sălaj, Radu Sandu Căpîlnașiu, primar al Zalău și cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Marc Tiberiu. Ziua se va încheia cu o vizită la fabrica Michelin România, din Zalău.

1 Comentariu

  1. Cristian spune:

    Eu l-aș fi întrebat pe Cioloș lucruri mult mai grave care se întâmplă în societatea românească. DNA-ul a devenit Direcția Națională de Epurări Politice. DNA-ul și Înalta Curte, adică Kovesi și Stanciu + Coldea de la securitate au devenit stăpânii acestei țări, distrugătorii democrației românești pentru care s-a murit în ’89. L-aș fi întrebat în fața cui răspund magistrații românii care fac abuzuri? De ce nu propune o lege a răspunderii magistraților? L-aș fi întrebat cum este posibil ca DNA-ul să se ocupe de niște girofaruri, dar dosarul Flota, cu o pagubă de 300 de milioane de dolari, s-a închis? Flota + ALRO + multe altele. Foarea mafiei pedeliste (Băsescu, Blaga, Anastase, Flutur, Falcă etc…) este curată ca lacrima în fața lui Kovesi. România a devenit țara latifundiarilor Kovesi, Stanciu, Coldea, iar noi, iobagii, trebuie să le suportăm orice mârlănie și abuz. Ei sunt infailibili, deasupra legii. Democrația românească este în mare pericol, asta e marea noastră problemă, nu refugiații. Cu refugiații n-ai ce să faci, trebuie să-i primești.

Postaţi un comentariu