Premieră. The Color Run revine la Cluj cu o ediție de noapte

Cea mai colorată cursă de alergare din România, The Color Run, revine la Cluj-Napoca, de această dată cu o ediție de noapte.

Atipica alergare va avea loc pe 3 septembrie, în intervalul orar 18:00 – 23:00, timp în care mai multe serii de alergători vor lua startul din Piața Unirii.  Traseul va avea tot cinci kilometri, așa cum The Color Run ne-a obișnuit deja.

Ce are special această cursă? „Tone de pudră fosforescentă”, care îi vor face pe alergători să strălucească  în timpul alergării, precum niște licurici colorați. „Mii de lumini și elemente glow vor  transforma experiența The Color Run Night într-o cursă electrică”, transmit organizatorii.

13516239_1029923967090613_7147404249046879303_n

Pe traseu vor exista câteva puncte cheie în care concurenții vor prinde și mai multă culoare, puncte în care pudra fosforescentă îi va „lovi din plin”.

Înscrierile au început deja, iar concurenții pot alege unul dintre cele trei kituri de concurs puse la dispoziție de către organizatori: pachetul standard, premium night kit și pachetul VIP, prețurile crescând în funcție de produsele incluse în fiecare pachet.

Mai multe detalii despre cursa, precum și formularul de înscriere pot fi găsite aici.

Citiți și: GALERIE FOTO/Maratonul culorilor şi al vârstelor. Un alergător de 1 an și jumătate la întrecere cu unul de 65 de ani

Postaţi un comentariu