Premieră. Black Friday la rochiile de mireasă în cadrul Târgului Salonul Mireselor

Cea de-a 14-a ediţie a Târgului Salonul Mireselor va avea loc în perioada 20-23 octombrie în incinta Expo Transilvania. În premieră, miresele au ocazia să îşi achiziţioneze rochia mult visată la un preţ maxim de 1.000 de lei din cadrul modelelor incluse în oferta promoţională de Black Friday.

În afară de reduceri substanţiale la rochiile de mireasă, viitoarele doamne vor avea ocazia să vadă în avanpremieră colecţiile şi trendurile 2017 din industria nunţilor.

Cele peste 70 de firme participante vor veni în cadrul evenimentului, atât cu produse, cât şi cu servicii pentru nunta: rochii de mireasă, costume de ceremonie, invitații de nuntă, săli de nunți, verighete, rochii de gală, servicii foto-video, decorațiuni, sonorizare, cosmetice orchestre, interpreți, muzică ambientală, cursuri de dansuri de societate și dansuri populare; agenții organizatoare de nunți și evenimente speciale şi nu în ultimul rând limuzine.

Timp de patru zile organizatorii vor pregăti publicului vizitator și un program de manifestări conexe menite să-i inspire, să-i ajute pe viitorii miri în a face alegerile potrivite pentru nunta lor si, de ce nu, să le ofere ocazia de a participa la concursuri dotate cu numeroase premii.

Premierele târgului 

Târgul va găzdui deja tradiționalul concurs cu premii „Mirii anului 2017″, și, în premieră „Black Friday la rochiile de mireasă” unde, cea mai scumpă rochie va avea prețul de 1.000 de lei.

Tot în premieră va avea loc și Workshop-ul „No stress wedding” by Dana Roșu, de la Love Story Events.

Dana Rosu,   wedding planner în cadrul Agenţiei Love Story Events va susţine workshopul "No stress wedding"

Dana Rosu, wedding planner în cadrul Agenţiei Love Story Events va susţine workshopul “No stress wedding”

„Va fi un workshop atipic. Ne vom relaxa, ne vom juca, vom învăța că emoțiile sunt bune și mai ales de ce. Vom avea parte de o – prima ședința- , de o discuție ca de la femeie la femeie, de la mireasa la wedding planner și vom stabili unele principii sănătoase pe baza cărora ne putem ghida în timpul organizării. Visele fiecărei mirese pot deveni realitate și fără prea mult stres . Vă aștept  în cadrul work-shopului unde vom începe să clădim împreună cele mai frumoase vise!”, a declarat Dana Roșu, Wedding Planner Love Story Events.

La scena amplasată în centrul expoziției vor avea loc spectacole de muzică și tradiții populare de nuntă; demonstrații de dansuri de societate, dansul mirilor, soliști, cvartete, prezentare rochii de mireasă.

1 Comentariu

  1. Radica spune:

    Accidental am ajuns la expo de nuntă și sunt plăcut suprins de cee ce am văzut acolo. O experienta de neuitat și o mare de impresii.

Postaţi un comentariu