Premieră. Avionul Untold aduce într-o călătorie magică 140 de festivalieri de la București la Cluj

Untold transformă călătoria spre cel mai bun festival din Europa, într-o poveste miraculoasă plină de magie și muzică pentru 140 de bucureșteni.

Untold Travel Experience se întâmplă începând din acest an și le oferă festivalierilor variante de călătorie spre cea mai tare petrecere a anului 2016. Untold le oferă fanilor o experiență compusă din atmosfera plină de magie recreată de la plecare, în timpul călătoriei și până la sosirea în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

Una dintre poveștile pline de personaje mistice începe în The Cloud Rider. Pentru că muzica merită călătoria supremă, pentru că în Cluj-Napoca fiorii au altă intensitate, fanii pot alege cea mai intensă cale de a ajunge la festival și după aceea, înapoi acasă cu avionul Untold. The Cloud Rider, un Boieng 747 cu 140 de locuri, este charterul Untold cu plecare de pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, în noaptea de 3 spre 4 august, la ora 00.10 și cu întoarcere în noaptea de 8 spre 9 august la ora 02.10.

Zborul durează 60 de minute, însă festivalierii vor simți atmosfera magică pe tot parcursul călătoriei. La aeroport vor fi întâmpinați de personaje magice, iar în aer, experiența muzicală va urca la un alt nivel. Pe tot parcursul zborului, INNA va fi cea care va întreține petrecerea de la 8.000 de metri altitudine.

Cu autocarul spre Untold 

Festivalierii pot urca la bordul autocarului, The Tarmac Eater care pornește petrecerea din șașe orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Baia Mare. Opt autocare vor porni în zilele de 3, 4 și 5 august și vor oferi pe tot parcursul drumului, fanilor Untold, experiențe incredibile și surprize pline de magie.

Cei care doresc să achiziționeze unul dintre puținele locuri rămase disponibile pentru călătoria spre lumea magică Untold aici.

Postaţi un comentariu