Poveștile clujenilor prind viață „Sub Reflector”

A doua ediție a evenimentului „Sub Reflector” va avea loc sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 20:00, în cadrul Reactorului de creație și experiment situat pe strada Petofi Șandor din Cluj-Napoca.

Sub Reflector este un eveniment în cadrul căruia scena e ocupată de ingineri, studenți sau psihologi, oameni cu povești care merită puse în lumină. „Indiferent dacă le place muzica, dansul sau poezia, clujenii se dovedesc oameni talentați, care nu își lasă diplomele să-i definească, și care își urmăresc cu pasiune hobby-urile. Printre alții, sâmbăta aceasta vor intra, rând pe rând, pe scenă, un inginer pasionat de dansurile populare, un psiholog care în timpul liber dansează cu focul și un absolvent de astrofizică cu o colecție impresionantă de schelete și animale împăiate. Fiecare dintre ei are o altă motivație, fiecare o poveste proprie, care va fi pusă, pentru prima oară, Sub Reflector, în fața publicului”, transmit organizatorii.

teaser mircea

Sub Reflector își propune să intermedieze o întâlnire între cetățenii Clujului, între cei aflați mereu în public, care au simțit măcar o dată nevoia să se urce pe scenă, și cei care își doresc să îi cunoască mai bine pe oamenii alături de care trăiesc în acest oraș. Ce ascund străinii de care uităm înainte să ne dispară din vedere? De multe ori, povești incredibile, talente secrete și pasiuni uimitoare.

Biletele costă 10 lei și 8 lei pentru studenți.

teaser valeriu

Rezervările se pot face aici: rezervări.reactor@yahoo.ro sau la numerele de telefon: 0747 197 501, 0753 904 752.

Postaţi un comentariu