Poșta Română, membră cu drepturi depline în Consiliul de Administrație al PostEurop

Compania Națională Poșta Română a fost aleasă, joi, 19 septembrie să facă parte din noul Consiliu de Administrație al Asociației Europene a Operatorilor Poștali Publici – PostEurop, informează un comunicat al operatorului național poștal, remis AGERPRES.

„Alegerea țării noastre este dovada recunoașterii influenței regionale de care se bucură, dar și a reputației administrației poștale românești. Această poziție va permite României să-și asume un rol important în privința reglementările poștale internaționale, a strategiilor de dezvoltare economică a domeniului poștal, dar și asupra modului de cooperare între administrațiile poștale europene”, a declarat directorul general al CNPR, Ion Smeeianu.

În urma votului exprimat în cadrul Adunării Plenare a PostEurop, Poșta Română va fi reprezentată pentru următorii trei ani, în Consiliul de Administrație al PostEurop, de către Ciprian Boloș, șeful Departamentului „Cooperare Internațională, Strategie și Planificare’.

Compania Națională Poșta Română este membră fondatoare a PostEurop din anul 1993. A organizat, la București, lucrările comisiilor și grupurilor de lucru a două plenare PostEurop, în anii 1996 și 2004.


Publicitate

Postaţi un comentariu