Piața de vechituri va fi modernizată cu patru milioane de lei

Foto: cafeauata.wordpress.com
eepurl.com

Consilierii locali au aprobat astăzi proiectul de hotărâre care prevede indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Modernizare piață vechituri”. Pentru reamenajarea pieței care se întinde pe peste 37.000 de metri pătrați au fost alocați circa 4 milioane de lei.

Terenul de pe straeda Bobâlnei numărul 65 unde funcționează această piață este în proprietatea Regiei Autonome a Domeniului Public. Prin proiect se propune construirea a 15 hale metalice demontabile acoperite care să ofere condiții pentru desfășurarea activităților comerciale. Construcțiile vor avea ca regim de întălțime un singur nivel, parterul și vor fi amplasate pe fundații de beton armat, halele fiind realizate din structuri metalice, iar acoperișurile din tablă cutată cu luminatoare de policarbonat. Halele vor avea patru culoare de acces pentru cumpărători şi opt şiruri de mese pentru vânzători.

În paralel, va fi construită și o parcare de 250 de locuri. Modernizarea pieței ar urma să dureze opt luni, dar potrivit primarului Emil Boc în acest răstimp piața de vechituri va continua să funcționeze.

Postaţi un comentariu