Piastrelle a sărbătorit cinci ani pe piaţa clujeană şi 18 ani în România (A)

Foto: Ionut Poptelecan

Piastrelle a sărbătorit, ieri, 8 decembrie, cinci ani de la intrarea pe piaţa clujeană şi 18 ani de la înființarea companiei. Aniversarea a avut loc într-un spaţiu aparte, într-o clădire cu iz istoric din centrul Clujului, clădire care a găzduit în ultimii doi ani lucrări reprezentative ale designerilor din România din variate arii, de la fashion și design de produs la forme hibride de design.

Piesele reprezentative din cadrul coleţiilor puse la dispoziţie clienţilor Piastrelle au fost expuse într-o manieră inedită, fiind puse sub o altă lumină. Desprinse din cadrul show-room-ului şi expuse într-un cadru artistic, atemporal, acestea nu numai că îşi spun altfel povestea, dar arată şi faptul că dincolo de utilitatea lor de zi cu zi, decoraţiunile sau finisajele pot să creeze liniştea de care avem nevoie în propriul cămin, dar şi să ofere în acelaşi timp o doză de modernitate, pentru cei care doresc să ţină pasul cu tendinţele.

Baia, un spaţiu dedicat relaxării

Într-una din camerele rezervate prezentării a fost expusă o cadă freestanding de la Ravak, cu un design pur, modern, care domină în mod natural spațiul și propune o nouă dimensiune a relaxării. Acesteia i s-au alăturat un set de vas WC și un bideu din colecția Time GSG, o colecție  favorită în amenajările clasice, pentru băi arhitecturale, cu aspect delicat care optează pentru linii curbe și forme inspirate din natură. Tușa finală a fost dată de mobilierul de baie Atelier 1, semnat de Gaia Mobili Italia, parte dintr-o colecție surprinzătoare, un adevărat atelier de artă.

Foto: Ionut Poptelecan

Foto: Ionut Poptelecan

În celelalte camere, au fost expuse plăci ceramice de mari dimensiuni din colecțiile I Naturali Pietra di Savoia Grigio / Laminam și I Naturali Marmi Calacata Oro Lucidato / Laminam  și Muse Imola Macchiaaperta, precum și o baterie freestanding Goccia Gessi. Colecțiile de plăci ceramice de mari dimenisuni oferă inginerilor și designerilor posibilități neexplorate în realizarea de proiecte de mare importanță arhitecturală.

În tendinţe: plăcile ceramice de dimensiuni mari

Piastrelle propune, prezintă și promovează plăci ceramice de mari dimensiuni, de la dimensiuni de 120×120 cm, 90×90 cm ori 80×180 cm cu grosime normală de 10 mm până la plăci ceramice cu dimensiuni surprinzătoare de 100×300 cm, 120×240 cm și chiar 120×360 cm ori 160×320 cm, cu grosimi cuprinse între 3 si 6 mm. Designul deosebit ale produselor este dublat de finisajele versatile care dictează stilul și clasa ambientului dorit.

Foto: Ionut Poptelecan

Foto: Ionut Poptelecan

„Piastrelle are 18 ani, a ajuns la vârsta majoratului. Este o coincidenţă frumoasă faptul că avem o cifră rotundă a celui mai mic frăţior din grupul nostru. E vorba de filiala Cluj care împlineşte cinci ani. Rezultatele pe care le-am aşteptat în Cluj au venit. Piaţa Clujului, mediul de afaceri din Cluj, mediul profesional, directorial şi de design din Cluj au fost aşa cum ne-am aşteptat. Pot să spun cu tărie după cinci ani de prezenţă în Cluj că modul de alegere a produselor este unul matur. Se cântăreşte de trei ori sau chiar de cinci ori, se iau decizii fundamentate şi dacă suntem aleşi să fim partneri pe unele proiecte, înseamnă că este o alegere pe care cineva a cântărit-o foarte mult. Pentru noi o alegere matură este o mare bucurie, mai mare decât o alegere la prima întâlnire. În Cluj se cumpără după o analiză serioasă, ceea ce ne bucură”, a declarat Ramona Stănciulescu, director general Piastrelle.

Piastrelle este unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare din România. Compania și-a început activitatea în 1998, în Lugoj, cu importul de gresie și faianță din Italia. Din 1999 a început să-și dezvolte o rețea proprie de retail și depozite în mai multe orașe ale țării, iar un an mai târziu a marcat primul milion de metri pătrați de ceramică italiană importat în România. Astăzi Piastrelle deține o vastă rețea de showroomuri și concept store-uri în şase orașe ale țării (București, Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Lugoj), la care se adaugă cinci depozite, o flotă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de peste 100 de angajați.

Piastrelle se adresează atât clienților din mediul rezidențial privat care decid cu maturitate să creeze ambianța personalizată a unei locuințe exclusive, cât și dezvoltatorilor imobiliari, investitorilor, ori constructorilor cărora le oferă servicii de consultanță și logistică profesionale, adaptate proiectelor derulate, dar mai ales raportul corect calitate/preț pentru un rezultat imobiliar de excepție.

Compania promovează constant în mediul profesional arhitectural si de interior design produsele și soluțiile inovative pe care le prezintă în show-room-urile proprii și pe canalele online de promovare. Misiunea Piastrelle este de a deveni furnizor de lifestyle și design inovativ pentru case cu personalitate.

Foto: Ionut Poptelecan

Foto: Ionut Poptelecan

Produsele de top ale companiei rămân în sfera ceramicii, a obiectelor sanitare și dotări ale încaperilor de baie.

Compania pune, de asemenea, la dispoziția clienților produse exclusive și de o calitate excepțională în domeniul pardoselilor de lemn, a parchetului nobil sau a parchetului modern dublu sau triplu stratificat cu o multitudine de finisaje și esențe .

În zona proiectelor urbane și office, Piastrelle este prezentă cu soluții inovative de placări umede și uscate, fațade ventilate, terase circulante/flotante, pardoseli tehnice/flotante, klinker tradițional și soluții tehnice pentru placarea piscinelor publice ori private.

Postaţi un comentariu