Peste 20 de designeri vor oferi sfaturi clujenilor pasionați de modă în cadrul Galeriei de Stil

Cea de-a treia ediție a Galeriei de Stil va avea loc în perioada 11-13 martie la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Evenimentul își propune să ajute publicul clujean să intre în contact cu designerii și, în același timp, să educe gusturile românilor în materie de stil. Zeci de designeri români îşi vor expune creaţiile în spaţiul public şi îi vor întâmpina pe vizitatori cu sfaturi utile despre cum sã-şi creioneze un stil unic.

Ediţia din aceastã primãvarã vine cu motto-ul: „Cumpără inteligent!” Conform specialiștilor în materie de fashion, pentru a avea mereu ținute deosebite trebuie să alegem „piese vestimentare statement”, pe care să le putem combina cu ce avem deja în garderobă. Toţi cei care vor călca pragul expoziţiei din acest weekend vor primi sfaturi şi sugestii tip „mix and match” chiar de la designeri.

Galeria de Stil este o expoziţie cu vânzare.

Cea mai inspirată ținută va fi premiată

„Tot ce trebuie sã facã cele care ne calcă pragul este să vină vineri sau sâmbată într-o ţinută chic, să-şi facă o poză pe covorul roşu de la intrare şi să posteze fotografia pe INSTAGRAM cu hashtag-ul #GaleriaDeStil. Un juriu de specialişti în fashion va stabili care este cea mai inspiratã ţinută, iar vizitatoarea noastră va fi premiată duminică cu o sesiune de shopping în cadrul Galeriei de Stil în valoare de 300 de lei”, transmit organizatorii.

Program de vizitare:

Vineri: între orele 13 şi 19

Sâmbătă: între orele 10 şi 19

Duminică: între orele 10 şi 19

Designerii care au confirmat participarea:

1.Etoile Design by Csilla Tulogdy
2. Designed by Oana Lupas
3. Diana Antohi
4. Lex Couture by Anca Farcas
5. Istvan Campan
6. Veronica Frisan
7. Shea Collection
8. Mirela Fraser
9. Laura Olaru
10. Andrea Andras
11. Tatiana Strimbovschi
12. Ingrid Teodosiu
13. Luminita Balas
14. Lajtar
15. Whoabi Sabi
16. Alexandra Cosnarovici
17. Mihaela Carlugea
18. NANI
19. Isabela Teodor
20. Oana Pop
21. Maia Ratiu
22. Miniona
23. Arabela Sim
24. Vex Design

Postaţi un comentariu