Peste 100 de pasionați de fotografie au „alergat” in weekend la Photo Marathon

Competiția Photo Marathon, desfăşurată sâmbătă, 15 octombrie, sub forma unui maraton foto,   unică în Transilvania, a pus la încercare creativitatea şi tehnica a peste 100 de fotografi amatori şi profesionişti din zona Transilvaniei şi nu numai.

Participanţii au avut la dispoziție 8 ore pentru a ilustra patru teme alese de către juriu chiar în ziua evenimentului: Străzi din Cluj, Interacţiune, Contradicţie şi Fragil. Fotografii înscrişi în competiţie au predat fotografii realizate în ziua evenimentului, fără să fie modificate în programe de editare. Astfel accentul a căzut pe ideea creativă, tehnică şi ingeniozitatea participanţilor.

Pe lângă cele 20 de premii în valoare totală de 6.000 lei, câştigătorii maratonului fotografic au oportunitatea de a-şi vedea lucrările expuse în incinta Iulius Mall, în perioada 19 octombrie – 2 noiembrie, dar şi pe paginile oficiale Photo Marathon.

De asemenea, pe parcursul celor 4 zile de Photo Marathon, vizitatorii au putut interacționa cu arta foto în Gara mică din Cluj, în fostul cinematograf Urania, în Atelier Cafe și în Turnul Croitorilor, acolo unde, au fost expuse lucrări ale lui Adi Bulboacă, Alex Gâlmeanu, Vlad Cupșa și Hajdu Tamas.

Postaţi un comentariu