Peste 100 de clujeni au participat la cea de-a doua ediție a a crosului caritabil Beard Run

eepurl.com

Cea de-a doua ediție a crosului caritabil The Beard Run, Crosul Treptelor s-a desfășurat astăzi, la Cluj-Napoca. Peste 100 de clujeni, alergători amatori sau de performanță s-au „luptat” cu treptele de pe Cetățuie, pe care le-au urcat și coborât de trei ori.

Cu toate că vremea nu a fost prietenoasă cu sportivii, ploaia și vântul ținând neapărat să participe la eveniment, bucuria participanților nu a fost „știrbită” de aceste aspect. Încă de la prima tură de trepte, frigul dispare.

Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul s-a dat de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200 m, după care au urmat cele trei ture de coborâre și urcare a treptelor.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare a fost donată campaniei numărul nouă a asociaţiei Beard Brothers și anume „Keep the Blood Flowing”. „Keep the blood flowing” presupune strângerea a 18.000 de euro pentru a reutila Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca.

Citiți și:

La finalul crosului, target-ul de 18.000 de euro a fost depășit, datorită comunității clujene și a firmelor care s-au alătuat acestui scop în ultimele săptămâni. 

„Cu acești bani ne dorim să cumpărăm aparatura necesară pentru a verifica sângele donatorilor și de virusul hepatic și aparatura nouă pentru stocarea sângelui”, explică inițiatorii acțiunii caritabil. 

Rezultatele crosului pot fi vizualizate AICI.

După cros, urmează Poker

Campania de strângere a fondurilor pentru “Keep the blood flowing” continuă duminică, 19 martie, cu cea de-a doua ediție a “BeardIN Poker Tournament”, campionat Texas Holdem.

„Campionatul de poker din acest an, pe lângă latura caritabilă, are ca scop atragerea de jucători profesioniști de poker, ridicând ștacheta si oferind un plus de competivitate evenimentului. Vor fi 12 mese disponibile, a câte 10 jucători, buy-in de 100 de lei, rebuy nelimitat. Primele 10 locuri vor primi câte o băutură din partea Jameson. Prietenii de la Music Outdoor Experience sustin locurile 4, 5 si 6 cu câte o invitație la festival. Locul 3 se distrează cu 2 invitații la Electric Castle. Locul 2 pleacă în city break alături de un prieten, iar pentru locul întâi am pregătit o super plasma full HD”, transmit bărboșii. 
 
Intrarea este liberă oricărui jucător amator, semiprofesionist sau profesionist.

Postaţi un comentariu