Peste 1.300 de clujeni vor avea un Revelion de cinci stele

Grand Hotel Italia / Foto: Dan Bodea

Hotelurile din Cluj-Napoca s-au pregătit serios pentru a-și întâmpina oaspeții în noaptea dintre ani. Astfel, aproximativ 1.300 de clujeni vor sărbători Revelionul în cele mai luxoase locații din județ, și anume în cele două hoteluri de cinci stele care organizează petreceri tematice anul acesta: Grand Hotel Italia și Hotel Sungarden Golf Spa Resort. În cazul ambelor locații toate locurile au fost epuizate, Grand Hotel Italia, suplimentându-și pe ultima sută de metri numărul de locuri.

Anul acesta, Grand Hotel Italia va găzdui două petreceri, astfel încât oferta să fie cât mai accesibilă pentru toate buzunarele: New Year’s Buffet (260 de lei de persoană) și New Year’s Las Vegas (360 de lei de persoană). Inițial, organizatorii au rezervat 600 de locuri pentru Bufetul Suedez, dar pentru că numărul de cereri a fost mare, aceștia au decis să deschidă încă o sală de la parterul hotelului și astfel au suplimentat numărul de locuri cu 200. În prezent toate locurile sunt rezervate. Astfel, la Bufetul Sudez vor participa 820 de personae, iar la Las Vegas Party 410 persoane. În total, nu mai puțin de 1.230 de persoane vor sărbători Noul An în cadrul celui mai nou hotel de cinci stele din oraș.

1.revelion_optionale 8

În timpul petrecerii, clujenii vor avea parte de multe surprize, de momente artistice, dar și de un meniu special, ales cu mare grijă. Cei care vor lua parte la Bufetul Suedez vor avea parte de brânzeturi francize, italiene și românești, bufet tradițional românesc, Somon cu tartar de legume, Antricot de vită în sos brun, Curcan cu sos de gutui, Porchetta in bella vista, Pulpă de porc în aluat de pâine, precum și de alte specialități.

Petrecăreții din Las Vegas se vor bucura de delicii precum: Terina de foie gras, Caisă confiată cu mousse de roquefort, Gazpacho cu cozi de raci, Ruladă de somon cu spumă de avocado, Cannoli de bresaola chutney de mango, Ruladă Biancaneve, Cheese truffle, Smochină în mantie de piept de rață afumată, Legume fresh File de halibut, Piure de țelină în vânătă la cuptor și roșii uscate Curcan umplut cu castane si sos de gutui cu anason sau Muschi de vită lardato glasat cu gălbiori.

Toți participanții vor avea acces la Open Bar-ul pus la dispoziție de organizatori.

Ținută și accesorii colorate

Situat într-o poieniță de vis, în mijlocul pădurii,  SunGarden Golf & Spa Resort nu se lasă mai prejos, învântându-și oaspeții să petreacă un sfârșit de an memorabil și extreme de colorat, tema petrecerii fiind „Color your New Year`s Eve!”.

1.revelion_optionale 5

„Oamenii au început să sosească deja. Doritorii se pot caza, pot beneficia de serviciile Spa-ului nostru, dar și de noul modul al Spa-ului inaugurat de curând, pot servi micul dejun, pot merge dacă doresc în excursiile pe care le oferim: la Salina Turda sau la Cetatea Alba Iulia. Am dorit să fie un revelion mai interactiv. Nu mai avem niciun loc. În total am avut 120 de locuri rezervate pentru noaptea dintre ani”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Carla Pop, Event Manager.

Pentru a-și petrece revelionul aici, clujenii au scos din buzunar 102 euro de persoană, existând posibilitatea ca în perioada 9 – 29 decembrie să beneficieze o reducere de 10 euro. Programul petrecerii cuprinde multe surprize pentru participanți, printre care: Photobooth, numere de iluzionism, momente artistice, concursuri, artificii, dar și surprize culinare, printre care se numără și Candy Bar-ul.

1.revelion_optionale 4

Meniul cuprinde o gustare rece, o gustare caldă, preparate din brânză, ciorbă, tort și preparate de închidere. Printre delicatesele ce vor fi savurate în noapte dintre ani se numără: Smochină învelită în prosciutto și cremă fină de gorgonzola, Coșuleț cu spanac, umplut cu un cocktail de mare și asezonat cu sos de guacamole și sfecla, Tartar de somon servit pe spumă de brânză și ou de prepelița, Tartină de roast beef servită cu savuroasă ceapă caramelizată, File de Biban de mare și broccoli în unt servite cu savuroși fulgi de migdale prăjite, Strugure învelit în brânză cremoasă și nuci, Boulette de legume servite pe pat apetisant de tofu grill. Din meniu nu vor lipsi nici tradiționalele sărmăluțe, afumătura crocantă sau mămăliguța.

1.revelion_optionale 6

Celelalte două hoteluri de cinci stele din Cluj-Napoca, City Plaza și Opera Plaza nu vor organiza anul aceste petreceri de revelion pentru publicul larg. Opera Plaza va găzdui, la fel ca în ultimii ani, o petrecere privată.

Cabaret și cancan la patru stele

Hotelurile de patru stele și-au epuizat și acestea locurile. Este și cazul Hotelului Grand Hotel Napoca. Deși petrecerea nu va avea o temă anume, clujenii vor avea parte de multă distracție, întrucât vor asculta cover-uri rock celebre, coveruri pop și retro, melodii populare din toate zonele țării și vor avea parte de un spectacol de cabaret și cancan. De asemenea, participanții își vor putea alege un meniu din cele două puse la dispoziție de organizatori: clasic (200 de lei de persoană) sau special (250 de lei de persoană). File de tilapia cu cartofi natur, Medalion de purcel în pesto rosso, Piept curcan cu sos de hribi și usturoi, Piept de porc pe pat de varză calită, Crostini cu gorgonzola, Confit de rață pe pat de varză calită sunt doar câteva dintre preparatele ce vor fi servite aici.

Shine like a star!

În cadrul Hotelului Ramada, în noaptea dintre ani, vor fi decernate premii Oscar, puse la dispoziție de organizatori, acestea fiind înmânate de Dragoș Stan (Epic Show). După cum era de așteptat, petrecerea este una tematică: Oscar Awards Party.

Mâncăruri cosmopolite și sofisticate, băuturi fine și rafinate, cocktailuri tematice, strălucire și eleganță, coloana sonoră și distracția asigurate de DJ Valentin și Trupa Incognito, sunt doar câteva dintre elementele care vor aduce la Cluj strălucirea  Hollywood-ului.

grand hotel

Organizatorii evenimentului au pus la discpoziție două tipuri de pachete pentru participanți: cu cazare sau fără cazare. Pachetul cu cazare include Cină festivă, open Bar, Dj și Live Music, Trupa Ingonito, o noapte de cazare în regim dublu, Brunch a doua zi și Acces gratuit la 360 Spa și costă 535 de lei. Pentru pachetul fără cazare clujenii trebuie să scoată din buzunar 450 de lei de persoană.

Postaţi un comentariu